09/07/2019

Μεταμόρφωσε το σώμα σου λίγο πριν βγεις στην παραλία | People Ιούνιος '19

Το καλοκαίρι είναι ήδη εδώ και εσύ σκέφτεσαι πώς θα βάλεις το καινούριο σου μαγιό;

Η Δερματολόγος - Αφροδισιολόγος και Επιστημονική Διευθύντρια της Cosmetic Derma Medicine Δρ. Αμαλία Τσιατούρα μοιράζεται μαζί μας τις πιο hot θεραπείες σώματος, για ένα καλοκαίρι χωρίς τοπικό λίπος και κυτταρίτιδα που ακούν στο όνομα Smartlipo Laser Λιποαναρρόφηση και Cavitation RF.

Τι είναι η θεραπεία SmartLipo;

SmartLipo ονομάζεται η αναίμακτη λιποαναρρόφηση που πραγματοποιείται με laser και όχι με νυστέρι. Είναι μια διαδικασία ελάχιστα επεμβατική, εντελώς ανώδυνη και αναίμακτη, χωρίς επιπλοκές.

Πώς εφαρμόζεται η αναίμακτη λιποαναρρόφηση με laser;

Η διαδικασία είναι πολύ απλή. Ο γιατρός, αφού εφαρμόζει τοπική αναισθησία, εισάγει από μια οπή του 1 χιλιοστού την ειδική κεφαλή του laser και η οπτική ίνα λιώνει τα λιποκύτταρα τα οποία απομακρύνονται ρευστοποιημένα με ειδική κάνουλα, ολοκληρώνοντας έτσι τη λιπόλυση και τη λιποαναρρόφηση.

Ποια τα πλεονεκτήματα της laser λιποαναρρόφησης;

Η Laser Λιποαναρρόφηση Smartlipo κερδίζει στα σημεία την κλασική λιποαναρρόφηση με μεγάλη διαφορά:

  • Είναι ελάχιστα επεμβατική και εφαρμόζεται σε συνθήκες ιατρείου - κλινικής και δεν απαιτεί εισαγωγή σε νοσοκομείο.
  • Είναι ανώδυνη τόσο κατά τη διάρκεια όσο και μετά
  • Γίνεται με τοπική αναισθησία
  • Δεν αφήνει σημάδια και ουλές
  • Δεν απαιτεί ράμματα
  • Η επιστροφή στις καθημερινές δραστηριότητες είναι άμεση, την ίδια κιόλας ημέρα

Μεγάλο πλεονέκτημα; Η μέθοδος επιτυγχάνει και σύσφιγξη  της περιοχής καθώς ενισχύει την παραγωγή νέου κολλαγόνου και ελαστίνης. Μόλις μία συνεδρία είναι αρκετή για ένα ολοκληρωμένο και εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

Και τι κάνω μπορώ να κάνω για την κυτταρίτιδα;

Η λύση δίνεται με την μη επεμβατική θεραπεία Cavitation RF, που επιτυγχάνει λιπόλυση με την μεθόδο της σπηλαίωσης. Χάρη στη δύναμη  των υπερήχων η μεμβράνη των λιποκυττάρων σπάει με αποτέλεσμα τον βιολογικό θάνατό τους  (απόπτωση). Παράλληλα, οι ραδιοσυχνότητες RF ενισχύουν την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης αυξάνοντας την ελαστικότητα και σφριγηλότητα του δέρματος. Ακόμη και οι πιο επίμονες και εκτεταμένες μορφές κυτταρίτιδας μπορούν να αντιμετωπιστούν με απόλυτη ασφάλεια, άμεσα και αναίμακτα. Τα αποτελέσματα της θεραπείας Cavitation RF είναι άμεσα ορατά και βελτιώνονται σταδιακά καθώς συνεχίζεται η φυσική παραγωγή κολλαγόνου και η αποβολή των νεκρών λιποκυττάρων μέσω της λέμφου. Από την πρώτη κιόλας συνεδρία παρατηρείται απώλεια πόντων στην περιοχή εφαρμογής και η απώλεια αυξάνεται σημαντικά με κάθε επανάληψή της.

 

Ευχαριστούμε θερμά για τις πληροφορίες την Δερματολόγο-Αφροδισιολόγο Δρ. Αμαλία Τσιατούρα, Επιστημονική Διευθύντρια της Cosmetic Derma Medicine. Η Cosmetic Derma Medicine, αποτελεί σήμερα τη μεγαλύτερη και πιο αξιόπιστη μονάδα εφαρμογών Αισθητικής Δερματολογίας και Πλαστικής Χειρουργικής με 10 υπερσύγχρονες κλινικές σε Ελλάδα και Κύπρο με βασικό στόχο να προσφέρει την απόλυτη εμπειρία παροχής υπηρεσιών υγείας και ομορφιάς.

Σχετικά Άρθρα

1 2 3 38

Εγγραφείτε στο newsletter μας για

τις μοναδικές προσφορές μας!

Cosmetic Derma Medicine © 2021. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος
Κωνσταντίνου Βεντήρη 5, 11528, Ιλίσια  |  +302106980451  |  [email protected]
ΕπικοινωνίαΚαλέστε μας
bookmarkcalendar-fullcrossmenuchevron-up