13/02/2018

Μετά τις γιορτές, τι; | Tvstar.gr, Φεβρουάριος 2018

Η Laser Λιποαναρρόφηση Smartlipo νικά το τοπικό πάχος των γιορτών χωρίς νυστέρι.

Τα Χριστούγεννα και η Πρωτοχρονιά είναι η περίοδος της ευτυχίας, της θαλπωρής και τις υπερβολής. Γενικότερα, είναι η εποχή του χρόνου που χαλαρώνουμε, πίνοντας και τρώγοντας πλούσια γεύματα ακόμη και αργά το βράδυ. Πράγματι, σύμφωνα με μελέτες, τα πλούσια σε θερμίδες γιορτινά εδέσματα και η μειωμένη σωματική άσκηση έχουν ως αποτέλεσμα την αύξηση του σωματικού βάρους, τουλάχιστον 1-2 κιλά. Τα κιλά αυτά έχουν την τάση να πολλαπλασιάζονται και τελικά να εδραιώνονται, αλλοιώνοντας την εικόνα μας. Ευτυχώς, η μέθοδος αναίμακτης Λιποαναρρόφησης με Laser Smartlipo γίνεται όπλο στα χέρια των γιατρών ενάντια στο τοπικό πάχος και την όψη φλοιού πορτοκαλιού.

Η Δερματολόγος – Αφροδισιολόγος και Αν. Επιστημονική Διευθύντρια της Δερματολογικής Κλινικής Cosmetic Derma Medicine,  Δρ. Κωνσταντίνα Μάμαλη, περιγράφει την επαναστατική μέθοδο που εγγυάται  να μας απαλλάξει από το επίμονο τοπικό πάχος, άμεσα, ανώδυνα και με μηδενικό χρόνο αποθεραπείας.

«Συμβαδίζοντας με την νέα τάση της Αισθητικής Ιατρικής για αναίμακτες επεμβατικές θεραπείες, η μέθοδος Λιπογλυπτικής με Laser Smartlipo υπόσχεται άμεσα και εντυπωσιακά αποτελέσματα, αντίστοιχα αυτών της «παραδοσιακής» Λιποαναρρόφησης, χωρίς την ταλαιπωρία και τον κίνδυνο ενός χειρουργείου. Πραγματοποιείται με ασφάλεια στον χώρο του Δερματολογικού Ιατρείου,  με χρήση τοπικού αναισθητικού διαλύματος.

Η διαδικασία είναι απλή. Αρχικά, γίνεται χορήγηση τοπικής αναισθησίας απευθείας στην περιοχή όπου εντοπίζεται το συσσωρευμένο λίπος. Στη συνέχεια,  η οπτική ίνα του Laser Smartlipo εισέρχεται μέσω μιας εξαιρετικά μικρής οπής στον υποδόριο ιστό, διασπώντας τα λιποκύτταρα και μετατρέποντας τα σε ένα λεπτόρρευστο υγρό. Ταυτόχρονα η θερμική ενέργεια του Laser διασπά τις ανώμαλές εναποθέσεις των λιποκυττάρων και ενισχύει την παραγωγή κολλαγόνου, εξασφαλίζοντας ταυτόχρονη σύσφιγξη και βελτίωση των γραμμών του σώματος. Στο τελικό στάδιο, το υγροποιημένο λίπος αναρροφάται με τη βοήθεια μιας λεπτής και ατραυματικής κάνουλας επιτυγχάνοντας άμεση μείωση πόντων.

Συνήθως μια συνεδρία 1-2 ωρών είναι αρκετή, ανάλογα με την έκταση της περιοχής και το αποτέλεσμα που θέλουμε να πετύχουμε. Επιπλέον, εφόσον δεν υπάρχουν τομές και ράμματα, ο ενδιαφερόμενος μπορεί να επιστρέψει στις καθημερινές του δραστηριότητες άμεσα, δίχως μετεγχειρητικό πόνο και εκχυμώσεις.»

Χάρη στην Λιποαναρρόφηση Smartlipo λέμε «αντίο» στο τοπικό πάχος και την κυτταρίτιδα από μηρούς, γλουτούς, κοιλιά, ψωμάκια, μπράτσα, γάμπες και γόνατα, γρήγορα, ανώδυνα και αναίμακτα!

 

μαμαλη δερματολογος

Δρ. Κωνσταντίνα Μάμαλη, Δερματολόγος, Αν. Επιστημονική Διευθύντρια του Δερματολογικού τμήματος & Εφαρμογών Laser της κλινικής Cosmetic Derma Medicine

Σχετικά Άρθρα

1 2 3 38

Εγγραφείτε στο newsletter μας για

τις μοναδικές προσφορές μας!

Cosmetic Derma Medicine © 2021. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος
Κωνσταντίνου Βεντήρη 5, 11528, Ιλίσια  |  +302106980451  |  [email protected]
ΕπικοινωνίαΚαλέστε μας
bookmarkcalendar-fullcrossmenuchevron-up