Loading...
Εάν η σελίδα δεν φορτώνει, κάντε κλικ εδώ.
Loading...
μεσοθεραπεία προσώπου

Μεσοθεραπεία Προσώπου

Η Μεσοθεραπεία Προσώπου, γνωστή για τα εντυπωσιακά αποτελέσματα στην ανάπλαση του δέρματος, έχει κερδίσει επάξια τη θέση της ανάμεσα στις πιο επιτυχημένες μεθόδους θεραπείας της σύγχρονης Αισθητικής Ιατρικής.

Ο χρόνος, ο ήλιος, η κόπωση και το άγχος της καθημερινότητας αφήνουν τα σημάδια τους στο δέρμα του προσώπου και του λαιμού και η Μεσοθεραπεία Προσώπου είναι εδώ για να ανανεώσει και να επαναφέρει τη φυσική λάμψη και ελαστικότητα της επιδερμίδας σας.

Στην Cosmetic Derma Medicine, η Μεσοθεραπεία Προσώπου μπορεί να εφαρμοστεί είτε ενέσιμα, με έγχυση ουσιών κάτω από την επιδερμίδα, είτε με τη χρήση της ειδικής συσκευής micro needling DermaPen κατά την οποία δημιουργούμε μικρά κανάλια στην επιφάνεια της επιδερμίδας μέσα από τα οποία τα διαλύματα Μεσοθεραπείας φθάνουν στο απαιτούμενο βάθος.

Επιπλέον, ανάλογα με τη φύση του διαλύματος που χρησιμοποιείται για την πραγματοποίησή της, η θεραπεία διακρίνεται σε Απλή Μεσοθεραπεία Προσώπου (με διάλυμα Υαλουρονικού Οξέος & Βιταμινών) και σε Αυτόλογη Μεσοθεραπεία PRP (με χρήση του πολυδύναμου μείγματος του πλάσματος του αίματος, προερχόμενο από τον ίδιο τον ενδιαφερόμενο).

Με τη μέθοδο της Απλής Μεσοθεραπείας Προσώπου, το δέρμα εμπλουτίζεται με ένα ειδικό μείγμα θρεπτικών συστατικών πλούσιο σε Υαλουρονικό οξύ, Βιταμίνες, Συνένζυμα, Μέταλλα και Αμινοξέα, τα οποία συμβάλλουν στην αντιγήρανση, συγκρατούν το νερό, θρέφουν και ενυδατώνουν τα κύτταρα της επιδερμίδας, διατηρώντας  το ενυδατωμένο και επαναφέροντας την χαμένη νεανικότητα και σφριγηλότητά του.

Η Απλή Μεσοθεραπεία Προσώπου μπορεί να εφαρμοστεί σε:

 • Πρόσωπο
 • Μάτια
 • Λαιμό
 • Ντεκολτέ
 • Χέρια

Οι δράσεις της θεραπείας είναι:

 • Βαθιά ενυδάτωση
 • Αντιγήρανση με μείωση των λεπτών ρυτίδων
 • Πρόληψη εμφάνισης νέων ρυτίδων
 • Βελτίωση των μαύρων κύκλων και των ρυτίδων των ματιών
 • Φωτεινότητα και Υγιής όψη στην επιδερμίδα
 • Ήπια συσφικτική δράση με τη χρήση ειδικών διαλυμάτων σύσφιξης

 

Τέλος, ανάλογα με τον τύπο του προβλήματος που επιθυμούμε να αντιμετωπίσουμε, η θεραπεία μπορεί να συνδυαστεί άριστα με:

Τα αποτελέσματα της Απλής Μεσοθεραπείας Προσώπου είναι άμεσα ορατά, μετά την πρώτη κιόλας συνεδρία, με βελτίωση της υφής και της όψης της επιδερμίδας.

Το επιθυμητό αισθητικά αποτέλεσμα επιτυγχάνεται αθροιστικά και για την επίτευξή του απαιτούνται συνήθως 4-6 συνεδρίες με μεσοδιάστημα 15-20 ημερών.

Μετά τους 3 πρώτους μήνες, ακολουθεί ο κύκλος συντήρησης ο οποίος περιλαμβάνει επαναληπτικές συνεδρίες ανά 2-6 μήνες, ανάλογα με τις προσωπικές σας ανάγκες.

Πρόκειται για μια μη επεμβατική μέθοδο θεραπείας του προσώπου, ιδανική για άνδρες και γυναίκες κάθε ηλικίας που επιθυμούν νεανικότερη όψη σε πρόσωπο, λαιμό, ντεκολτέ και χέρια, άμεσα και με διάρκεια.

Η διαδικασία είναι απλή. Το ειδικά εμπλουτισμένο διάλυμα Υαλουρονικού οξέος, βιταμινών, μετάλλων και αντιοξειδωτικών εγχέεται ενέσιμα ή μη – μέσω του συστήματος micro needling DermaPen – στο απαιτούμενο βάθος κάτω από την επιδερμίδα του προσώπου, διατηρώντας την ενυδατωμένη και χαρίζοντας έτσι, νεανική όψη και λάμψη.

Κάθε συνεδρία Απλής Μεσοθεραπείας Προσώπου διαρκεί 20-30 λεπτά και προαιρετικά μπορεί αν προηγηθεί εφαρμογή τοπικής αναισθητικής κρέμας.

Οι βελόνες διεισδύουν σε μικρό βάθος (1-3mm), ενώ ο αριθμός των εγχύσεων ποικίλλει ανάλογα με την θεραπεία.

Καθώς κάθε επιδερμίδα είναι ξεχωριστή, οι εξειδικευμένοι Ιατροί της   Cosmetic Derma Medicine βρίσκονται εδώ για να σας προτείνουν το Πρωτόκολλο Συνεδρίων που ανταποκρίνεται στην ηλικία και τον τύπο της επιδερμίδας σας.

Πρόκειται για μια θεραπεία απλή, ανώδυνη, γρήγορη και χωρίς παρενέργειες, επιτρέποντας στον ασθενή να επιστρέψει άμεσα στις καθημερινές του δραστηριότητες.

Μετά τη συνεδρία  Απλής Μεσοθεραπείας Προσώπου:

 • Μπορεί να παρουσιαστεί προσωρινό ερύθημα το οποίο υποχωρεί μέσα στις επόμενες ώρες.
 • Δεν απαιτείται ιδιαίτερη φροντίδα μετά την ολοκλήρωση της.

ΒΡΑΒΕΙΑ - ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

O ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοτόπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies. Όροι χρήσηςOK