11/10/2018

Λιποαναρρόφηση χωρίς νυστέρι για τέλειο κορμί με άμεση επαναφορά @ missbloom.gr

Αν όσες προσπάθειες κάνεις για να απαλλαχτείς από το συσσωρευμένο τοπικό πάχος πέφτουν στο κενό, δε χρειάζεται να σε πιάνει πανικός – έχει φροντίσει για σένα η Cosmetic Derma Medicine.

Η καινοτόμος μέθοδος λιποαναρρόφησης ακούει στο όνομα Laser Λιποαναρρόφηση Smartlipo και αποτελεί μία ανώδυνη θεραπεία που χαρίζει άμεσα ορατά αποτελέσματα. Όπως το άκουσες!

 

Τι είναι η Laser Λιποαναρρόφηση Smartlipo;

Πρόκειται για μία ελάχιστα επεμβατική θεραπεία αντιμετώπισης του τοπικού λίπους, η οποία αξιοποιεί το υπερσύγχρονο ND-YAG Laser. Η λειτουργία της είναι διττή καθώς επιδρά στα λιποκύτταρα προκαλώντας τη διάλυσή τους, αλλά ταυτόχρονα προκαλεί και σύσφιξη της επιδερμίδας. Έτσι, αντιμετωπίζεται αποτελεσματικά τόσο το περιττό λίπος, όσο και η κυτταρίτιδα. Αποτελεί μία απόλυτα ασφαλή μέθοδο, καθώς πραγματοποιείται υπό τοπική αναισθησία, απαιτεί ελάχιστο χρόνο αποθεραπείας και δεν έχει μετεγχειρητικό πόνο.

Όπως μας ενημερώνει και η Δρ. Αμαλία Τσιατούρα, Δερματολόγος – Αφροδισιολόγος και Επιστημονική Διευθύντρια της Cosmetic Derma Medicine: «Με τη σύγχρονη θεραπεία λιπόλυσης και λιπογλυπτικής με Laser στοχεύουμε απευθείας στο σημείο που εντοπίζεται το πρόβλημα, επιτυγχάνοντας θεαματικά αποτελέσματα σε μία μόνο συνεδρία».

 

Σε τι διαφέρει από την κλασική λιποαναρρόφηση;

Η Laser Λιποαναρρόφηση Smartlipo υπερτερεί για έναν πολύ σημαντικό λόγο: δεν απαιτεί νυστέρι! Γίνεται στο χώρο του ιατρείου και μέσα σε λίγες ώρες ο ασθενής επιστρέφει κανονικά στις καθημερινές  του δραστηριότητες. Μάλιστα, μπορεί να εφαρμοστεί και σε σημεία που η κλασική λιποαναρρόφηση έχει αποτύχει, όπως είναι οι γάμπες και το διπλοσάγονο.

Αν δεν έχεις ήδη πειστεί, τότε μπορείς να επισκεφτείς την επίσημη ιστοσελίδα της Cosmetic Derma Medicine www.www.cosmeticdermamedicine.gr

Σχετικά Άρθρα

1 2 3 38

Εγγραφείτε στο newsletter μας για

τις μοναδικές προσφορές μας!

Cosmetic Derma Medicine © 2021. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος
Κωνσταντίνου Βεντήρη 5, 11528, Ιλίσια  |  +302106980451  |  [email protected]
ΕπικοινωνίαΚαλέστε μας
bookmarkcalendar-fullcrossmenuchevron-up