04/01/2018

Λίφτινγκ χωρίς νυστέρι | Celebrity, Ιανουάριος '18

Μάθε πως μπορείς να αποκτήσεις νεανική και σφριγηλή επιδερμίδα χωρίς χειρουργείο και ταλαιπωρία.

Σύμφωνα με τους ειδικούς, πλέον μπορούμε να αποκτήσουμε νεανική εικόνα σε μία μόλις ημέρα χωρίς ράμματα, πόνο και μακρά αποθεραπεία. Η αλήθεια είναι ότι οι αλλαγές που επιφέρει στην επιδερμίδα μας το πέρασμα του χρόνου είναι ιδιαίτερα σημαντικές, καθώς μέρα με τη μέρα η  ελαστικότητα του δέρματος χάνεται και μαζί της φθίνει η σφριγηλότητα και η νεανική μας όψη. Η αισθητική δερματολογία έχει την απόλυτη λύση, που δεν είναι άλλη από το μη επεμβατικό λίφτινγκ με νήματα PDO.

Το πρόβλημα

Η έκθεση στον ήλιο, το κάπνισμα και η φυσική φθορά του χρόνου είναι τρεις από τους πιο βασικούς παράγοντες που οδηγούν σε χαλάρωση του δέρματος στο πρόσωπο και τον λαιμό με αποτέλεσμα η λαμπερή, σφριγηλή και νεανική επιδερμίδα να δίνει τη θέση της σε μια κουρασμένη και βαριά εικόνα με ορατά τα σημάδια του χρόνου και της κόπωσης. Η ταυτόχρονη επιβράδυνση της κυτταρικής ανανέωσης και η μειωμένη παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης αλλοιώνουν τόσο το περίγραμμα όσο και τα  χαρακτηριστικά του προσώπου. Στόχος του αναίμακτου λίφτινγκ με νήματα είναι η επαναφορά της σφριγηλότητας και της φρεσκάδας που χαρακτηρίζουν τις νεαρότερες ηλικίες και η εικόνα ενός ξεκούραστου και λαμπερού προσώπου.

Τα νήματα

Πρόκειται για μια νέα, πρωτοποριακή και απόλυτα ασφαλή μέθοδος μη επεμβατικού λίφτινγκ που έρχεται να τονώσει και να ανορθώσει το δέρμα και να χαρίσει ξανά στο πρόσωπο το χαμένο του σφρίγος, χωρίς την ταλαιπωρία ενός χειρουργείου. Χάρη στα ενέσιμα, βιοαπορροφήσιμα νήματα πολυδιοξανόνης (ένα απόλυτα ασφαλές υλικό με πιστοποίηση CE και FDA) επιτυγχάνεται σύσφιγξη και ανόρθωση των ιστών σε μία μόνο συνεδρία, η οποία πραγματοποιείται αναίμακτα σε περιβάλλον ιατρείου. Ο γιατρός, με τη βοήθεια μιας ειδικής ατραυματικής βελόνης,  δημιουργεί με τα νήματα ένα «πλέγμα» κάτω από το δέρμα στην περιοχή του προσώπου που χρειάζεται ανόρθωση και σύσφιγξη. Τα νήματα εισάγονται οριζόντια και κάθετα, δημιουργώντας έναν ιστό, ενώ ο αριθμός των νημάτων που θα χρησιμοποιηθούν καθορίζεται από την έκταση του προβλήματος και τις ανάγκες κάθε προσώπου ξεχωριστά. O ελεγχόμενος μικροτραυματισμός που προκαλείται, διεγείρει την παραγωγή νέου κολλαγόνου και ελαστίνης, χαρίζοντας σφριγηλότητα και άμεση βελτίωση της όψης και της υφής του δέρματος. Το αποτέλεσμα είναι άμεσα ορατό και βελτιώνεται σημαντικά το επόμενο διάστημα ενώ η μέθοδος είναι  απόλυτα ασφαλής, εξαιρετικά σύντομη, και επιτρέπει την άμεση επιστροφή στις καθημερινές δραστηριότητες. Φυσικά και δεν αφήνει ουλές, ούτε σημάδια, αφού είναι μη επεμβατική τεχνική, και δικαίως κατατάσσεται μεταξύ των αγαπημένων lunchbreak θεραπειών αντιγήρανσης.

Σχετικά Άρθρα

1 2 3 38

Εγγραφείτε στο newsletter μας για

τις μοναδικές προσφορές μας!

Cosmetic Derma Medicine © 2021. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος
Κωνσταντίνου Βεντήρη 5, 11528, Ιλίσια  |  +302106980451  |  [email protected]
ΕπικοινωνίαΚαλέστε μας
bookmarkcalendar-fullcrossmenuchevron-up