31/05/2019

Ιδανικές Αναλογίες | ELLE Μάιος '19

Επίπεδη κοιλιά, χυτές γάμπες, γλουτοί χωρίς ψωμάκια. Μια σύγχρονη τεχνολογία λέιζερ εξαφανίζει το τοπικό λίπος και επαναφέρει την αρμονία στο σώμα.

Tο καλοκαίρι βρίσκεται προ των πυλών και η επιθυμία για ένα αψεγάδιαστο και σμιλεμένο σώμα, απαλλαγμένο από τοπικό λίπος και κυτταρίτιδα, ολοένα και μεγαλώνει! Ήρθε η ώρα να αντιμετωπίσετε ό,τι σας ενοχλεί, ώστε να κατακτήσετε την παραλία με το κεφάλι ψηλά, με την πρωτοποριακή μέθοδο της Laser Υποβοηθούμενης Λιποαναρρόφησης Smartlipo.

Πώς γίνεται;
Η μέθοδος αποτελεί την εξέλιξη της παραδοσιακής λιποαναρρόφησης, υπερτερεί όμως, καθώς δεν χρειάζεται νυστέρι και πραγματοποιείται στο ιατρείο υπό τοπική αναισθησία. Δεν απαιτεί χρόνο αποθεραπείας και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επιστρέψουν άμεσα στις καθημερινές τους δραστηριότητες και την εργασία τους χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα. Η ελάχιστα επεμβατική μέθοδος Λιπόλυσης & Λιπογλυπτικής με Laser Smartlipo στηρίζει την καινοτομία της στο υπερσύγχρονο ND-YAG Laser. Αφού προηγηθεί τοπική αναισθησία, ο γιατρός επεμβαίνει στον υποδόριο ιστό της περιοχής που πάσχει με τη βοήθεια μιας πολύ λεπτής οπτικής ίνας laser και «λιώνει» τα λιποκύτταρα, χωρίς να επηρεάζει τους γύρω ιστούς. Στη συνέχεια, το λίπος απομακρύνεται από τον οργανισμό με τη βοήθεια ειδικής μικροκάνουλας και έτσι τα αποτελέσματα γίνονται άμεσα ορατά.

Πού εφαρμόζεται;
Η διαδικασία μπορεί να εφαρμοστεί σε οποιοδήποτε σημείο του σώματος παρατηρείται επίμονο τοπικό λίπος. Οι πιο συνηθισμένες περιοχές είναι η κοιλιά, η μέση, η πλάτη, οι μηροί και οι γλουτοί, πραγματοποιείται όμως με απόλυτη ασφάλεια και στα γόνατα, τις γάμπες, τους βραχίονες και στην περιοχή του προσώπου, για την αντιμετώπιση του διπλοσάγονου. Αποτελεί μάλιστα, και την πιοσυνηθισμένη επιλογή για όσους άντρες θέλουν να απαλλαγούν από τη γυναικομαστία, γρήγορα, ανώδυνα και χωρίς σημάδια.

Τα πλεονεκτήματα
Εκεί που το τοπικό λίπος αντιστέκεται ακόμη και μετά από ισορροπημένη διατροφή και τακτική άσκηση, η Laser Λιποαναρρόφηση Smartlipo δίνει τη λύση καθώς χαρίζει άμεσα ορατά και μόνιμα αποτελέσματα:
• Σε 1 μόλις συνεδρία
• Χωρίς ουλές & σημάδια
• Δίχως την ταλαιπωρία του χειρουργείου
• Ανώδυνα και αναίμακτα
• Μέσα σε 1-2 ώρες

Ταυτόχρονα, αποτελεί τη μόνη μέθοδο λιποαναρρόφησης που επιτυγχάνει σύσφιγξη και λείανση της επιδερμίδας, καθώς και βελτίωση του περιγράμματος. Επιπλέον, αντιμετωπίζει με επιτυχία και την κυτταρίτιδα και μας απαλλάσσει από τη χαρακτηριστική όψη του «φλοιού πορτοκαλιού». Σε συνδυασμό με ισορροπημένη διατροφή και άσκηση θα παρατηρήσετε ακόμη πιο εντυπωσιακά αποτελέσματα και θα αποκτήσετε κορμί έτοιμο για παραλία!

 

Ευχαριστούμε τη Δρ. Αμαλία Τσιατούρα, Δερματολόγο - Αφροδισιολόγο, Επιστημονική Διευθύντρια της Cosmetic Derma Medicine.

Σχετικά Άρθρα

1 2 3 38

Εγγραφείτε στο newsletter μας για

τις μοναδικές προσφορές μας!

Cosmetic Derma Medicine © 2021. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος
Κωνσταντίνου Βεντήρη 5, 11528, Ιλίσια  |  +302106980451  |  [email protected]
ΕπικοινωνίαΚαλέστε μας
bookmarkcalendar-fullcrossmenuchevron-up