27/01/2019

Οι καλύτερες θεραπείες για μία Bride-to-be | Yes I Do Spring '19

Η μεγάλη μέρα πλησιάζει και το άγχος κορυφώνεται, κι εσύ σκέφτεσαι πώς θα είσαι όμορφη και λαμπερή στην τελετή. Για αυτό και εμείς συλλέξαμε τις καλύτερες θεραπείες προσώπου και σώματος για νύφες της Cosmetic Derma Medicine και σας τις παρουσιάζουμε στο ανοιξιάτικο τεύχος του κορυφαίου περιοδικού γάμου Yes I Do!

1.Βάλτε μας στον κόσμο της Cosmetic Derma Medicine!  Τι περιλαμβάνει;

Η Cosmetic Derma Medicine αποτελεί σήμερα τη μεγαλύτερη και πιο αξιόπιστη μονάδα εφαρμογών Αισθητικής Δερματολογίας και Πλαστικής Χειρουργικής με 10 υπερσύγχρονες κλινικές σε Ελλάδα και Κύπρο. Η εξειδικευμένη Ιατρική ομάδα, οι σύγχρονες ιατρικές μέθοδοι και οι πολυτελείς χώροι των κλινικών προσφέρουν την απόλυτη εμπειρία φιλοξενίας, εξυπηρέτησης και παροχής υπηρεσιών υγείας και ομορφιάς.

Στην Cosmetic Derma Medicine δεν εστιάζουμε μόνο στην παροχή υψηλής ποιότητας ιατρικών υπηρεσιών, αλλά θέλουμε να προσφέρουμε μία συνολική και μοναδική εμπειρία από τη στιγμή που ο ενδιαφερόμενος θα μπει στην κλινική μέχρι και τη στιγμή που θα φύγει.

 

2.Πού μπορεί να βρει τις υπερσύγχρονες κλινικές σας κάθε bride-to-be και όχι μόνο που ονειρεύεται ένα ολοκληρωμένο πακέτο υπηρεσιών σε πρόσωπο και σώμα;

Αυτή τη στιγμή απαριθμούμε 10 κλινικές, 9 εκ των οποίων βρίσκονται στην Ελλάδα, σε Αθήνα, Κηφισιά, Γλυφάδα, Περιστέρι, Πειραιά, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Ρόδο, Ηράκλειο Κρήτης και άλλη 1 στην Λεμεσό της Κύπρου.

 

3.Η καταρτισμένη ιατρική ομάδα της Cosmetic Derma Medicine εξασφαλίζει άριστο επίπεδο υπηρεσιών για τέλειο πρόσωπο και σώμα. Πείτε μας λίγα λόγια για τους head ιατρούς που ηγούνται των υπηρεσιών.

Την Cosmetic Derma Medicine απαρτίζει μία πολυπληθής επιστημονική ομάδα άρτια εκπαιδευμένων ιατρών στις σύγχρονες υπηρεσίες Ιατρικής & Αισθητικής Δερματολογίας. Την ομάδα αυτή συντονίζουν η Δρ. Αμαλία Τσιατούρα, Δερματολόγος – Αφροδισιολόγος, Επιστημονική Διευθύντρια της Cosmetic Derma Medicine και η Δρ. Κωνσταντίνα Μάμαλη, Δερματολόγος – Αφροδισιολόγος, Αναπληρώτρια Επιστημονική Διευθύντρια της Cosmetic Derma Medicine.

Η Δρ. Αμαλία Τσιατούρα, με μετεκπαίδευση στις ΗΠΑ, θεωρείται σήμερα μία από τις πιο εξειδικευμένους Δερματολόγους στο χώρο των αισθητικών εφαρμογών Laser τόσο στην Ελλάδα, όσο και στον ευρωπαϊκό χώρο, ενώ εργασίες της έχουν δημοσιευτεί σε πλήθος επιστημονικών περιοδικών.

Η Δρ. Κωνσταντίνα Μάμαλη ολοκλήρωσε την ειδικότητα της στην Γερμανία, όπου και εργάστηκε επί σειρά ετών και έχει πλούσια εμπειρία στην αλλεργιολογία, τη φλεβολογία και τη δερματοχειρουργική.

 

4.Τι υπηρεσίες προσφέρετε για την προετοιμασία μιας bride-to-be;

Η μέρα του γάμου αποτελεί για την γυναίκα ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα, για αυτό και κάθε νύφη θέλει να αγγίζει την τελειότητα στην μεγάλη της μέρα. Στην Cosmetic Derma Medicine προσφέρουμε τόσο μεμονωμένες θεραπείες λάμψης όσο και ολοκληρωμένα πακέτα θεραπειών προσώπου. Το πρώτο βήμα για μία λαμπερή επιδερμίδα είναι ο καθαρισμός, που περιλαμβάνει εξαγωγή του σμήγματος, δερμοαπόξεση με διαμάντι και βαθιά ενυδάτωση της επιδερμίδας. Για δέρμα λείο και σφριγηλό συνίσταται το Fractional Laser που εξαλείφει δυσχρωμίες και ρυτίδες, ενώ σε συνδυασμό με την Θεραπεία Προσώπου με Αυτόλογους Αυξητικούς Παράγοντες επιτυγχάνεται ουσιαστική ανάπλαση και αναδόμηση της επιδερμίδας.

Για ακόμη πιο άμεσα αποτελέσματα, ακόμα και στο παρά-πέντε της τελετής, προτείνονται οι ενέσιμες θεραπείες Νευροτοξίνης και Υαλουρονικού Οξέος με τις οποίες αντιμετωπίζονται άμεσα οι ρυτίδες έκφρασης και οι λεπτές γραμμές του προσώπου. Με το Υαλουρονικό Οξύ, μάλιστα, μπορούμε να επιτύχουμε άμεσο γέμισμα του όγκου των χειλιών, καθώς και να αντιμετωπίσουμε τους μαύρους κύκλους, που ευθύνονται για το κουρασμένο βλέμμα. Στην κατηγορία των ενέσιμων θεραπειών, δεν πρέπει να ξεχνάμε και τα Νήματα Ανόρθωσης που έχουν κερδίσει δικαιωματικά τον τίτλο του «Lifting χωρίς νυστέρι» και χαρίζουν εντυπωσιακά αποτελέσματα στην ανάπλαση και την ανόρθωση της επιδερμίδας.

Για τις νύφες δε που ταλαιπωρούνται από την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα στο πρόσωπο η πιο σύγχρονη και ασφαλής λύση είναι η Laser Αποτρίχωση με Αλεξανδρίτη που χαρίζει οριστικά βελούδινο δέρμα σε λίγες μόνο συνεδρίες. Εφαρμόζεται ευρέως και στο σώμα, αντιμετωπίζοντας την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα σε οποιοδήποτε σημείο εμφανίζεται. Ας μην ξεχνάμε βέβαια και τις σύγχρονες θεραπείες σώματος που εφαρμόζονται στην Cosmetic Derma Medicine, με πιο δημοφιλή την Laser Υποβοηθούμενη Λιποαναρρόφηση που αντιμετωπίζει χωρίς νυστέρι το επίμονο τοπικό πάχος, αυτό που όσο κι αν προσπαθήσατε με γυμναστική και ισορροπημένη διατροφή δεν «εξαφανίστηκε», καθώς επίσης και το Cavitation – RF που μπορεί να εφαρμοστεί τόσο μόνο του όσο και συνδυαστικά με τη λιποαναρρόφηση, αντιμετωπίζοντας την κυτταρίτιδα και το τοπικό λίπος σε λίγες μόνο συνεδρίες.

 

5.Τι είναι αυτό που κάνει exclusive τις υπηρεσίες που βρίσκουν οι brides to be?

Όπως αναφέραμε και παραπάνω, στην Cosmetic Derma Medicine δε στοχεύουμε απλά στην παροχή ιατρικών υπηρεσιών αλλά σε μία μοναδική εμπειρία ανανέωσης. Δίνεται μεγάλη έμφαση στη λεπτομέρεια, τόσο στους χώρους των κλινικών που είναι σύγχρονοι και μοντέρνοι, όσο κυρίως και στη θεραπεία η οποία γίνεται πάντα υπό την επίβλεψη της καταρτισμένης επιστημονικής – ιατρικής ομάδας και από έμπειρο προσωπικό, χρησιμοποιώντας τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα και πιστοποιημένα ιατρικά υλικά.  

 

6.Όπως σε όλους τους κλάδους, έτσι και σε αυτόν της Αισθητικής Δερματολογίας και Πλαστικής Χειρουργικής, υπάρχουν νέες τάσεις που κάθε γυναίκα οφείλει να γνωρίζει. Τι θεωρείται ξεπερασμένο και ποια είναι η θεραπεία που οι γυναίκες τείνουν να αγαπούν περισσότερο;

Στην Cosmetic Derma Medicine εφαρμόζονται οι πλέον σύγχρονες θεραπείες που έχει να επιδείξει σήμερα η Κοσμητική & Κλινική Δερματολογία, καθώς και η Πλαστική Χειρουργική. Με επίκεντρο τη σύγχρονη γυναίκα που γνωρίζει και ενημερώνεται συνεχώς για τις τελευταίες τάσεις στην Αισθητική Δερματολογία και σέβεται τον εαυτό της και την εικόνα της, βρίσκουμε την κατάλληλη θεραπεία για εκείνη και την επιδερμίδα της. Υπάρχει βέβαια μεγάλο ενδιαφέρον για τις ενέσιμες θεραπείες προσώπου, κυρίως γιατί χαρίζουν ένα άμεσο ορατό αποτέλεσμα, προσέχουμε όμως πάντα το αποτέλεσμα να είναι φυσικό και να τονίζει τα χαρακτηριστικά του προσώπου χωρίς να δείχνει «ξένο».

 

7.Αν έπρεπε να επιλέξετε μία μόνο υπηρεσία που κάθε bride-to-be οφείλει «να κάνει δώρο στον εαυτό της» πριν το γάμο της, ποια θα ήταν και γιατί;

Κάθε bride to be πρέπει να κάνει ένα δώρο στον εαυτό της πριν τη μεγάλη ημέρα! Είτε είναι κάποια θεραπεία προσώπου, που θα χαρίσει αναζωογόνηση και λάμψη στην επιδερμίδα, είτε κάποια θεραπεία σώματος, με την οποία θα αντιμετωπιστούν πιθανά μικρά ψεγάδια, όπως το τοπικό λίπος και η κυτταρίτιδα, θα πρέπει να επιλέγεται η κατάλληλη λύση για την κάθε περίπτωση. Η αλήθεια είναι πως δεν μπορούμε να επιλέξουμε μία μόνο θεραπεία, καθώς κάθε γυναίκα είναι μοναδική και ξεχωριστή και το ίδιο ξεχωριστή θα πρέπει να είναι και η θεραπεία που θα γίνει.

Αυτό που μπορούμε να πούμε με σιγουριά είναι ότι την καλύτερη πρόταση θα την κάνουν οι γιατροί μας και το εξειδικευμένο μας προσωπικό μετά από μια συνάντηση, για να δούμε τις ανάγκες της γυναίκας και τι ταιριάζει στην καθεμία.

Σχετικά Άρθρα

1 2 3 38

Εγγραφείτε στο newsletter μας για

τις μοναδικές προσφορές μας!

Cosmetic Derma Medicine © 2021. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος
Κωνσταντίνου Βεντήρη 5, 11528, Ιλίσια  |  +302106980451  |  [email protected]
ΕπικοινωνίαΚαλέστε μας
bookmarkcalendar-fullcrossmenuchevron-up