Αυτόλογη Μεσοθεραπεία Μαλλιών

Η Αυτόλογη Μεσοθεραπεία Μαλλιών είναι μία νέα, πρωτοποριακή και απόλυτα ασφαλής θεραπεία που ενισχύει την ανάπτυξη των τριχοθυλακίων, δίνοντας λύση στο πρόβλημα της απώλειας μαλλιών που ταλαιπωρεί τόσο τους άνδρες όσο και τις γυναίκες.

Δρ. Αναστάσιος Βεκρής

ΠΛΑΣΤΙΚΟΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ

"Χάρη στα εξαιρετικά αποτελέσματα που προσφέρει, η μέθοδος εφαρμόζεται για την αντιμετώπιση τόσο της Ανδρογενετικής και Γυροειδούς Αλωπεκίας, όσο και σε κάθε είδους Διάχυτη Αλωπεκία, ενώ είναι ιδανική για την πρόληψη των αλωπεκιών, όταν εφαρμόζεται πριν ακόμη γινούν εμφανή τα σημάδια της αραίωσης."

Προφίλ Ιατρού
Αυτόλογη Μεσοθεραπεία Μαλλιών

Γενικές Πληροφορίες

Η Αυτόλογη Μεσοθεραπεία Μαλλιών αξιοποιεί τους αυξητικούς παράγοντες του αίματος του ίδιου του ασθενούς με στόχο την αποκατάσταση της λειτουργίας των τριχοθυλακίων και τη φύτρωση νέων μαλλιών.
  • Οι αυξητικοί παράγοντες είναι πρωτεΐνες με αναπλαστικές ιδιότητες που υπάρχουν φυσιολογικά στον οργανισμό μας. Έχουν την ικανότητα να ενισχύουν την αποκατάσταση των ιστών που έχουν υποστεί βλάβη, επανενεργοποιώντας τους ινοβλάστες.
  • Μέσω της θεραπείας τριχόπτωσης, οι αυξητικοί παράγοντες πολλαπλασιάζονται. Κατά συνέπεια, επανέρχεται η λειτουργία των τριχοθυλακίων στην περιοχή όπου γίνεται η έγχυση, με αποτέλεσμα τη φύτρωση νέων μαλλιών. Παράλληλα, λειτουργεί προληπτικά εναντίον της τριχόπτωσης, εμποδίζοντας την περαιτέρω απώλεια μαλλιών, ενώ ενδυναμώνει τα ήδη υπάρχοντα μαλλιά.

Επιπλέον, η Αυτόλογη Μεσοθεραπεία Μαλλιών μπορεί να εφαρμοστεί μετά τη Μεταμόσχευση Μαλλιών, τόσο στην περιοχή της εμφύτευσης, όσο και στην δότρια χώρα, ενισχύοντας την επούλωση και μεγιστοποιώντας το αποτέλεσμα. Στην κλινική Μεταμόσχευσης Μαλλιών Advanced Hair Clinics, μέλους του Ιατρικού Ομίλου CDM Medical Group, η Αυτόλογη Μεσοθεραπεία Μαλλιών περιλαμβάνεται απαραιτήτως στο πρωτόκολλο που εφαρμόζεται πριν και μετά τη Μεταμόσχευση Μαλλιών με τη μέθοδο Advanced FUE, καθώς και για την βελτίωση της μετεγχειρητικής ουλής της μεθόδου FUT-Strip.

Αυτόλογη Μεσοθεραπεία Μαλλιών

Αποτελέσματα

Η διαδικασία που ακολουθείται για την Αυτόλογη Μεσοθεραπεία Μαλλιών είναι η ακόλουθη:
  • Λήψη μικρής ποσότητας αίματος από τον ασθενή
  • Φυγοκέντρηση σε συγκεκριμένες στροφές και για καθορισμένο χρόνο ώστε να απομονωθούν οι αυξητικοί παράγοντες
  • Ενεργοποίηση των αυξητικών παραγόντων με την προσθήκη διαλύματος νουκλεοτιδίων (DNA activator) και ιόντων ασβεστίου
  • Έγχυση των αυξητικών παραγόντων στις περιοχές του τριχωτού όπου παρατηρείται αραίωση των μαλλιών με τη μέθοδο της μεσοθεραπείας
Κλείστε Ραντεβού

Η μέθοδος πραγματοποιείται με τοπική αναισθησία, επαναλαμβάνεται μία φορά τον μήνα για 4-8 συνεδρίες, ανάλογα με το πρόβλημα, και στη συνέχεια συντήρηση σύμφωνα με τις οδηγίες του ιατρού. Τα αποτελέσματα είναι απολύτως φυσικά, ενώ δεν υπάρχουν παρενέργειες, εφόσον η θεραπεία πραγματοποιηθεί από εξειδικευμένο ιατρό.

Αυτόλογη Μεσοθεραπεία Μαλλιών

Ασφαλής Διαδικασία

Πρόκειται για μια απόλυτα ασφαλή διαδικασία που εφαρμόζεται αποκλειστικά από Πλαστικό Χειρουργό ή Δερματολόγο. Δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος μόλυνσης ή φλεγμονής καθώς το υλικό αυτό είναι στείρο μικροβίων και προέρχεται από τον ίδιο μας τον οργανισμό. Η μέθοδος εφαρμόζεται με ασφάλεια εδώ και αρκετά χρόνια στην Πλαστική Χειρουργική, για την αποκατάσταση ουλών, την επούλωση τραυμάτων και εγκαυμάτων. Επίσης, η Θεραπεία με Αυτόλογους Αυξητικούς Παράγοντες προσφέρει εξαιρετικά αποτελέσματα ανάπλασης και αντιγήρανσης σε πρόσωπο, λαιμό και σώμα.

Κλείστε Ραντεβού

Συνδυάστε την Αυτόλογη Μεσοθεραπεία Μαλλιών με:

Επικοινωνήστε μαζί μας

Η εξειδικευμένη Ιατρική ομάδα, οι σύγχρονες ιατρικές μέθοδοι και οι μοντέρνοι και πολυτελείς χώροι των κλινικών προσφέρουν την απόλυτη εμπειρία φιλοξενίας, εξυπηρέτησης και παροχής υπηρεσιών υγείας και ομορφιάς.

Εγγραφείτε στο newsletter μας για

να ενημερώνεστε για τις προσφορές & τις ειδικές τιμές!

calendar-fullcrossmenuchevron-uparrow-right