Κρυολιπόλυση

Στην Cosmetic Derma Medicine βάζουμε στον «πάγο» το επίμονο τοπικό πάχος με τη μέθοδο της Κρυολιπόλυσης (Cryolipolysis).

Δρ. Μιχαήλ Τσανάκας

ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΟΣ - ΑΦΡΟΔΙΣΙΟΛΟΓΟΣ

«Μπορεί η επιθυμία μας για άμεση απώλεια πόντων και πιο αδύνατη σιλουέτα να ενισχύεται τους καλοκαιρινούς μήνες, με τον ερχομό της άβολης – για πολλούς –  “εποχής του μπικίνι”, ωστόσο, το επίμονο λίπος που δεν υποχωρεί παρά την άσκηση και τη διατροφή δεν παύει να μας προβληματίζει κάθε εποχή του χρόνου. Η νέα, πρωτοποριακή μέθοδος της Κρυολιπόλυσης εγγυάται απώλεια πόντων και βελτίωση της σιλουέτας εύκολα, αναίμακτα και χωρίς χρόνο αποθεραπείας» αναφέρει ο Δερματολόγος – Αφροδισιολόγος Δρ. Μιχαήλ Τσανάκας.

Προφίλ Ιατρού
Κρυολιπόλυση

Τι είναι η Κρυολιπόλυση

Η θεραπεία οφείλει την ονομασία της στη παγκόσμια ιατρική ανακάλυψη της επίδρασης του ψύχους στο λιπώδη ιστό, δίχως ταυτόχρονα να βλάπτει το δέρμα, τους γειτονικούς ιστούς και τα αγγεία.

Αναλυτικότερα, η μέθοδος στοχεύει απευθείας στα συσσωρευμένα λιποκύτταρα και αξιοποιεί τις ελεγχόμενες χαμηλές θερμοκρασίες (-15oC έως 0oC) για να προκαλέσει την κρυσταλοποίησή τους και τελικά τη λύση τους. Στη συνέχεια, τα νεκρά πλέον λιποκύτταρα αποβάλλονται σταδιακά από τον οργανισμό μας μέσω της λεμφικής οδού.

Τα εναπομείναντα λιποκύτταρα οδηγούνται και αυτά με τη σειρά τους σε σταδιακή συρρίκνωση, μειώνοντας το στρώμα του λίπους και αποκαλύπτοντας τα εντυπωσιακά αποτελέσματα που μέχρι πρότινος μπορούσαμε να πετύχουμε μόνο με τις «παραδοσιακές» επεμβατικές μεθόδους λιπογλυπτικής και λιποαναρρόφησης.

Κλείστε Ραντεβού
Κρυολιπόλυση

Σημεία εφαρμογής

Όπως μας ενημερώνει ο Δρ. Μιχαήλ Τσανάκας, η Κρυολιπόλυση μπορεί να εφαρμοστεί κυρίως σε:

 • Γλουτούς (Ψωμάκια)
 • Μηρούς
 • Βραχίονες (Μπράτσα)
 • Κοιλιά
 • Μέση
Κρυολιπόλυση

Αποτελέσματα

Τα αποτελέσματα της θεραπείας Κρυολιπόλυσης γίνονται άμεσα ορατά και τελειοποιούνται σε διάστημα 2-3 μηνών καθώς το υγροποιημένο λίπος αποβάλλεται φυσικά από τον οργανισμό μας. Το μασάζ στην περιοχή (μηχανικό Vacuum ή μη) καθώς και η κατανάλωση άφθονου νερού συνιστώνται προκειμένου να διευκολυνθεί η αποβολή των λιποκυττάρων.

Η άσκηση και η ισορροπημένη διατροφή πλούσια σε τρόφιμα που ενυδατώνουν το δέρμα, ενισχύουν το κολλαγόνο και αποτρέπουν την αποθήκευση του λίπους, αποτελούν πάντα τον πιο ισχυρό μας σύμμαχο στη διατήρηση των αποτελεσμάτων της θεραπείας.

Κλείστε Ραντεβού
Κρυολιπόλυση

Συχνές Ερωτήσεις

Γιατί να επιλέξω τη μέθοδο της Κρυολιπόλυσης;

Η διαδικασία είναι ανώδυνη, αναίμακτη ενώ προσφέρει μόνιμα αποτελέσματα λιπόλυσης χωρίς τον κίνδυνο εμφάνισης των επιπλοκών των χειρουργικών μεθόδων.

Κατά τη διάρκεια της συνεδρίας, η οποία πραγματοποιείται στο Ιατρείο, η ειδική κεφαλή προκαλεί τοπική αναρρόφηση και ο ασθενής αισθάνεται τη περιοχή να ψύχεται ευχάριστα.

Μετά την ολοκλήρωση της συνεδρίας ενδέχεται να παρατηρηθεί ήπια ερυθρότητα, οίδημα ή και εκχύμωση που οφείλεται στην αρνητική πίεση που ασκείται στη περιοχή τα οποία θα υποχωρήσουν μέσα στις επόμενες ώρες, ενώ θα μπορείτε να επιστρέψετε άμεσα στις καθημερινές σας δραστηριότητες.

Είναι η Κρυολιπόλυση η ιδανική θεραπεία για εμένα;

Η μέθοδος απευθύνεται σε εσάς που επιθυμείτε να χάσετε τοπικό λίπος καθώς η Κρυολιπόλυση δεν στοχεύει στην απώλεια σωματικού βάρους αλλά σμιλεύει και προσφέρει μείωση πόντων. Εντάξτε στην καθημερινότητά σας την υγιεινή διατροφή και άσκηση και διατηρήστε τα θεαματικά αποτελέσματα.

Η Κρυολιπόλυση αποτελεί την ιδανική θεραπεία για εκείνους που δεν θέλουν ή για ιατρικούς/προσωπικούς λόγους δεν μπορούν να υποβληθούν σε Laser Λιποαναρρόφηση Smartlipo υπό τοπική αναισθησία ή σε κάποιο άλλο χειρουργείο. Για εκείνους, δηλαδή, που προτιμούν μη επεμβατικές μεθόδους απώλειας τοπικού λίπους.

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα της Κρυολιπόλυσης;

Η Κρυολιπόλυση συνδυάζει αρκετά πλεονεκτήματα, όπως τα παρακάτω:

 • Είναι αναίμακτη, ανώδυνη και μη επεμβατική θεραπεία
 • Είναι απόλυτα ασφαλής καθώς πραγματοποιείται σε περιβάλλον ιατρείου
 • Ο/Η ασθενής επιστρέφει άμεσα στις δραστηριότητές του χωρίς κανέναν περιορισμό.
 • Προκαλεί ικανό βαθμό λιπόλυσης καθώς η θερμοκρασία φτάνει σε πολύ χαμηλά επίπεδα με αποτέλεσμα την καταστροφή των λιποκυττάρων.
 • Βελτιώνει τη μικροκυκλοφορία της περιοχής.
 • Δεν δημιουργεί ουλές και σημάδια ούτε εκχυμώσεις (μελανιές)
 • Δεν απαιτεί αποθεραπεία, ούτε την εφαρμογή κορσέ μετά τη θεραπεία

Γιατί να επιλέξω την Cosmetic Derma Medicine για τη Θεραπεία Κρυολιπόλυσης;

Ο Ιατρικός Όμιλος Cosmetic Derma Medicine Medical Group είναι ο μεγαλύτερος και πιο εξειδικευμένος ιατρικός όμιλος στο πεδίο της Δερματολογίας και της Πλαστικής Χειρουργικής, με 14 κλινικές σε Ελλάδα και Κύπρο.

Στις κλινικές της Cosmetic Derma Medicine χρησιμοποιείται το τελευταίας γενιάς και υψηλών προδιαγραφών μηχάνημα Cryolipo, το οποίο έχει πιστοποίηση CE και είναι εγκεκριμένο από τον Αμερικανικό Οργανισμό Τροφίμων και Φαρμάκων FDA.

Επιστημονική Διευθύντρια της Cosmetic Derma Medicine είναι η Δερματολόγος – Αφροδισιολόγος Δρ. Αμαλία Τσιατούρα, ενώ το επιτελείο αποτελείται από μία ιατρική ομάδα εξαιρετικά έμπειρων και εξειδικευμένων ιατρών πολλών και διαφορετικών ειδικοτήτων, καθώς και από μία πλήρως καταρτισμένη ομάδα νοσηλευτών. Η ομάδα μας είναι δίπλα σας κάθε ημέρα, 24/7 για ό,τι χρειαστείτε.

Εγγραφείτε στο newsletter μας για

τις μοναδικές προσφορές μας!

Cosmetic Derma Medicine © 2021. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος
Κωνσταντίνου Βεντήρη 5, 11528, Ιλίσια  |  +302106980451  |  [email protected]
ΕπικοινωνίαΚαλέστε μας
calendar-fullcrossmenuchevron-uparrow-right