Αναίμακτη Ρινοπλαστική με Υαλουρονικό Χωρίς Χειρουργείο

Η μη χειρουργική ρινοπλαστική είναι μία πρωτοπόρα, δημοφιλής, αναίμακτη και προσιτή εναλλακτική λύση έναντι του παραδοσιακού χειρουργείου πλαστικής μύτης.

Αναίμακτη Ρινοπλαστική με Υαλουρονικό Χωρίς Χειρουργείο

Τι είναι η αναίμακτη ρινοπλαστική;

Medical Beauty Awards 2022
 • Χρυσό Βραβείο
 • Καλύτερη Ενέσιμη Θεραπεία
 • Αναίμακτη Ρινοπλαστική
 • Medical Beauty
 • Awards 2022

Φωτογραφίες πριν και μετά την αναίμακτη ρινοπλαστική

 • Φωτογραφία γυναίκας πριν και μετά από αναίμακτη ρινοπλαστική.
 • Φωτογραφία πριν και μετά από διόρθωση μύτης με αναίμακτη ρινοπλαστική με υαλουρονικό.
 • Φωτογραφία πριν και μετά από αναίμακτη ρινοπλαστική με υαλουρονικό.
 • Φωτογραφία ασθενούς πριν και μετά από ρινοπλαστική με υαλουρονικό χωρίς χειρουργείο.
 • Αποτέλεσμα μη χειρουργικής ρινοπλαστικής με ενέσιμο υαλουρονικό οξύ.
 • Φωτογραφία ασθενούς πριν και μετά από ρινοπλαστική με υαλουρονικό χωρίς νυστέρι.
 • Διόρθωση του σχήματος της μύτης με αναίμακτη ρινοπλαστική.
 • Διόρθωση καμπούρας της μύτης με αναίμακτη ρινοπλαστική.

Γιατί να κάνετε αναίμακτη ρινοπλαστική;

Δερματολόγος Αφροδισιολόγος Δρ Αμαλία Τσιατούρα

Δρ. Αμαλία Τσιατούρα

ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΟΣ - ΑΦΡΟΔΙΣΙΟΛΟΓΟΣ

Προφίλ Ιατρού

Ποιές λύσεις δίνει η αναίμακτη ρινοπλαστική;

Πώς γίνεται η θεραπεία με αναίμακτη ρινοπλαστική;

Η διαδικασία είναι πολύ σύντομη και απλή. Εφαρμόζεται τοπική αναισθητική κρέμα και στη συνέχεια γίνεται μια σειρά εγχύσεων με fillers υαλουρονικού οξέος με ειδική βελόνα ή κάνουλα στις περιοχές της μύτης που χρειάζονται διόρθωση.

Αφού ο ιατρός διαμορφώσει τη μύτη στο επιθυμητό σχήμα, ο ασθενής μπορεί να αποχωρήσει από την Κλινική και να επιστρέψει αμέσως στις καθημερινές του υποχρεώσεις.

Η θεραπεία είναι εξατομικευμένη και η διαδικασία διαφέρει από ένα άτομο σε άλλο ανάλογα με προσδοκίες του ασθενούς και τα σημεία που θέλουμε να διορθωθούν.

Συνήθως η θεραπεία είναι πολύ σύντομη, περίπου 30 λεπτά και το αποτέλεσμα είναι άμεσα εμφανές.

Ποια ενέσιμα fillers για ρινοπλαστική χρησιμοποιούμε;

Εικόνα αναίμακτης ρινοπλαστικής σε γυναίκα με υαλουρονικό.Εικόνα υγρής ρινοπλαστικής σε άνδρα με ενέσιμο υαλουρονικό οξύ.

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα τα αναίμακτης ρινοπλαστικής;

Κριτικές ασθενών

Διαβάστε κριτικές από άτομα που έκαναν θεραπεία αναίμακτης ρινοπλαστικής στην Cosmetic Derma Medicine.

Πόσο κοστίζει η αναίμακτη ρινοπλαστική;

Το κόστος της αναίμακτης ρινοπλαστικής είναι σημαντικά πιο χαμηλό από το κόστος της χειρουργικής επέμβασης. Επίσης μπορεί να διαφέρει από το ένα άτομο στο άλλο ανάλογα με τον βαθμό παρέμβασης. Μερικοί από τους παράγοντες που επηρεάζουν την τιμολόγηση είναι:
 • Οι προσδοκίες σας για τα αποτελέσματα που επιθυμείτε.
 • Η ποιότητα του ενέσιμου υλικού που θα χρησιμοποιήσει ο ιατρός κατά τη διάρκεια της διαδικασίας. Στην Κλινική μας χρησιμοποιούμε πάντα τα καλύτερα και επομένως πιο ακριβά ενέσιμα υλικά, όχι μόνο για λόγους ασφάλειας, αλλά και για την ποιότητα του αποτελέσματος.
 • Η φυσιολογία του σημείου και ανάγκες σας. Ίσως να χρειαστείτε επαναληπτικές θεραπείες.
Στην Κλινική μας το κόστος είναι εξατομικευμένο και κυμαίνεται στις παρακάτω τιμές, ανάλογα με τις ανάγκες σας και τον αριθμό των απαιτούμενων επαναληπτικών συνεδριών.
Μη-χειρουργική ρινοπλαστική Κόστος από Κόστος έως
Τιμή 250 € 700 €

Που μπορώ να κάνω αναίμακτη ρινοπλαστική;

Η απάντηση μας είναι ότι δεν μπορείτε να κάνετε οπουδήποτε. Τελευταία, έχουν εμφανιστεί στο διαδίκτυο αρκετές διαφημίσεις όπου μη ιατρικά ιδρύματα υπόσχονται να σας προσφέρουν υπηρεσίες μη χειρουργικής ρινοπλαστικής. Σας συνιστούμε να αποφύγετε τις ενέσιμες θεραπείες σε κέντρα αισθητικής, spa ή κομμωτήρια, όπου δίνεται έμφαση στη χαμηλή τιμή και όχι στην ποιότητα των υπηρεσιών και σκευασμάτων. Το μη καταρτισμένο προσωπικό καθώς και τα μη εγκεκριμένα ιατρικά σκευάσματα, συνήθως κινέζικης προέλευσης, ενέχουν κίνδυνο σοβαρών παρενεργειών. Παρενέργειες που μπορεί να οδηγήσουν σε νέκρωση του δέρματος ακόμη και τύφλωση.

Εγκεκριμένα ιατρικά σκευάσματα θα βρείτε μόνο σε δερματολόγους και πλαστικούς χειρουργούς που είναι εξειδικευμένοι στις ενέσιμες θεραπείες.

Η μη χειρουργική ρινοπλαστική απαιτεί βαθιά γνώση της ανατομίας και μπορεί να γίνει μόνο από εξειδικευμένους δερματολόγους και πλαστικούς χειρουργούς.

Η μη χειρουργική ρινοπλαστική είναι μια προηγμένη και απαιτητική διαδικασία που απαιτεί ενδελεχή γνώση της ανατομίας και παρέχει μια καλή εναλλακτική λύση σε επιλεγμένους ασθενείς. Η επιλογή του ασθενούς είναι υψίστης σημασίας, καθώς η ρινοπλαστική με ενέσιμα υπόκειται σε σοβαρές πιθανές παρενέργειες που μπορεί να επηρεάσουν το αποτέλεσμα της θεραπείας, την καθημερινότητα σας και την υγεία σας γενικότερα.

Κλείστε δωρεάν ενημερωτικό ραντεβού

Η μη χειρουργική ρινοπλαστική πραγματοποιείται στην Κλινική μας μόνο από εξειδικευμένους δερματολόγους και πλαστικούς χειρουργούς. Αυτό όχι μόνο για την ασφάλεια σας, αλλά και για να έχετε ένα τέλειο αισθητικά αποτέλεσμα με σωστές επιλογές που ανταποκρίνονται στην ανατομία του προσώπου και στις προσδοκίες σας.

Επισκεφθείτε την Cosmetic Derma Medicine για ένα δωρεάν ενημερωτικό ραντεβού με έναν από τους αισθητικούς δερματολόγους ή χειρουργούς μας.

Κλείστε Ραντεβού

Συχνές Ερωτήσεις

Ποια προβλήματα μπορεί να αντιμετωπίσει η αναίμακτη ρινοπλαστική

Ποια προβλήματα δεν μπορεί να αντιμετωπίσει η αναίμακτη ρινοπλαστική;

Σημαντικός αριθμός ασθενών, ιδιαίτερα εκείνοι που επιθυμούν να αποφύγουν τη χειρουργική επέμβαση, μπορούν να επωφεληθούν από την αναίμακτη ρινοπλαστική. Ωστόσο, η μη χειρουργική θεραπεία δεν μπορεί να παράγει σε όλες τις περιπτώσεις δυσμορφίας τα επιδιωκόμενα αποτελέσματα. Κάποιοι υποψήφιοι για ρινοπλαστική μπορεί να απαιτείται να προχωρήσουν με την παραδοσιακή χειρουργική πλαστική μύτης.

Ίσως οι ασθενείς χρειαστεί να εξετάσουν την περίπτωση του παραδοσιακού χειρουργείου στις παρακάτω ενδεικτικά αναφερόμενες περιπτώσεις:

 • Δυσκολία στην αναπνοή.
 • Υπερτροφία των ρινικών κογχών.
 • Σκολίωση ρινικού διαφράγματος.
 • Αφαίρεση σπυριών και εξογκωμάτων στη γέφυρα της μύτης.
 • Αναμόρφωση στα ρουθούνια.
 • Προβλήματα όσφρησης.
 • Αποκατάσταση τραύματος ή βλάβης που προκλήθηκε από προηγούμενους ρινικούς τραυματισμούς.

Σε κάθε περίπτωση, ο ιατρός θα εξετάσει το ιατρικό ιστορικό σας και θα σας συμβουλεύσει για το ποια είναι η καλύτερη λύση για εσάς.

Πόσο διαρκεί η θεραπεία αναίμακτης ρινοπλαστικής;

H θεραπεία συνήθως διαρκεί 20 - 30 λεπτά. Κάποιες φορές μπορεί να διαρκέσει και περισσότερο, ανάλογα με τις ανάγκες του ασθενούς. Οι επαναλαμβανόμενες επισκέψεις μπορεί να είναι μικρότερες και να διαρκούν 15 – 20 λεπτά.

Μπορεί η αναίμακτη ρινοπλαστική να μεγαλώσει τη μύτη μου;

Η μη χειρουργική ρινοπλαστική μπορεί να αυξήσει τον όγκο της μύτης σας. Πολλοί άνθρωποι ανησυχούν ότι τα ενέσιμα θα κάνουν τη μύτη τους να φαίνεται ασυνήθιστα μεγάλη, αλλά αυτό δεν ισχύει. Όταν η θεραπεία γίνεται από εξειδικευμένο δερματολόγο ή πλαστικό χειρουργό, η μη χειρουργική ρινοπλαστική κάνει τη μύτη σας να φαίνεται πιο ισορροπημένη και σε αρμονία με τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά του προσώπου σας.

Μπορεί η αναίμακτη ρινοπλαστική να μικρύνει τη μύτη μου;

Η μη χειρουργική ρινοπλαστική δεν μπορεί να κάνει τη μύτη σας μικρότερη ή στενότερη. Αλλά μπορεί να εξομαλύνει τα εξογκώματα και τις δυσμορφίες και να δώσει στη μύτη σας μια πιο συμμετρική εμφάνιση.

Θα πονάω όταν κάνω αναίμακτη ρινοπλαστική;

Δεν θα νιώσετε πόνο κατά τη διάρκεια της θεραπείας. Ο ιατρός θα εφαρμόσει ένα τοπικό αναισθητικό στη μύτη σας και στη γύρω περιοχή, ώστε να μην αισθάνεστε πόνο από το τσίμπημα της βελόνας. Αφού ενεργοποιηθεί το αναισθητικό, ο ιατρός σας θα κάνει τις ενέσεις υαλουρονικού οξέος στην περιοχή γύρω από τη μύτη σας και ίσως στην ίδια τη γέφυρα της μύτης σας. Σε ορισμένους ασθενείς μετά τη θεραπεία έχει παρατηρηθεί μικρό οίδημα, το οποίο συνήθως υποχωρεί σε λίγες ώρες ή σε 1 – 3 ημέρες.

Τι πρέπει να κάνω μετά τη θεραπεία αναίμακτης ρινοπλαστικής;

Πότε θα δω αποτελέσματα μετά από τη μη χειρουργική ρινοπλαστική;

Αυτό που λατρεύουν οι ασθενείς είναι ότι τα αποτελέσματα της μη χειρουργικής ρινοπλαστικής είναι άμεσα. Μπορείτε να επιστρέψετε στη δουλειά και στις κανονικές σας δραστηριότητες την ίδια μέρα με τη νέα μύτη σας. Ωστόσο, το τελικό αποτέλεσμα θα διαμορφωθεί μέσα σε μία ή δύο εβδομάδες.

Είναι ασφαλή τα ενέσιμα ρινοπλαστικής;

Η μη χειρουργική ρινοπλαστική είναι μια σχετικά ασφαλής διαδικασία και η πιθανότητα επιπλοκών είναι πολύ μικρή όταν χρησιμοποιούνται τα κατάλληλα ενέσιμα και όταν η θεραπεία γίνεται από εξειδικευμένους δερματολόγους ή πλαστικούς χειρουργούς. Η πλειονότητα των ανεπιθύμητων επιπλοκών εντοπίζεται στο σημείο της ένεσης και στη συντριπτική πλειοψηφία των περιπτώσεων είναι παροδική. Ασθενείς με προηγούμενη χειρουργική ρινοπλαστική έχουν περισσότερες πιθανότητες ανεπιθύμητων επιπλοκών, πιθανώς λόγω χειρουργικών αλλαγών στην ανατομία.

Μπορώ να κάνω ενέσιμα ρινοπλαστικής κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης;

Στην πραγματικότητα δεν υπάρχει κίνδυνος, και πολλές γυναίκες έχουν μείνει έγκυες με ενέσιμα αισθητικής και δεν είχαν ποτέ προβλήματα. Αλλά, έχουμε να κάνουμε με ένα μωρό και η απάντηση είναι ότι ενέσιμες θεραπείες γίνονται στην Κλινική μας μόνο μετά από έγκριση του θεράποντος ιατρού σας. 

Τι να κάνω εάν δεν μου αρέσουν τα αποτελέσματα της μη χειρουργικής ρινοπλαστικής;

Το αποτέλεσμα της μη χειρουργικής ρινοπλαστικής είναι αναστρέψιμο εάν δεν σας ικανοποιεί. Εάν δεν σας αρέσει η νέα σας εμφάνιση, μπορείτε άμεσα να την επαναφέρετε στην προηγούμενη κατάσταση, χωρίς κίνδυνο κατάρρευσης ή παραμόρφωσης της μύτης.

Επειδή τα αποτελέσματα της αναίμακτης ρινοπλαστικής είναι προσωρινά, συνήθως η μύτη σας μετά από 8 – 12 μήνες θα επανακτήσει από μόνη της το προηγούμενο σχήμα της. Η διάρκεια του αποτελέσματος εξαρτάται από το πόσο γρήγορα ο κάθε οργανισμός διαλύει το ενέσιμο υλικό (υαλουρονικό οξύ).

Εάν θέλετε μπορείτε άμεσα να αλλάξετε το αποτέλεσμα της μη χειρουργικής ρινοπλαστικής. Με την έγχυση ενζύμου (υαλουρονιδάση), το υαλουρονικό οξύ διαλύεται μέσα σε λίγες ώρες. Έτσι εάν δεν είστε ικανοποιημένοι από το νέο σχήμα της μύτης σας μπορούμε να την επαναφέρουμε εκεί που ακριβώς ήταν.

Η υαλουρονιδάση είναι ασφαλής και εδώ και πολλά χρόνια χρησιμοποιείται στην αισθητική ιατρική. Η αποτελεσματικότητα της έχει ελεγχθεί σε αρκετές ιατρικές μελέτες. Εφαρμόζεται σε περιπτώσεις εκείνες που οι ασθενείς αλλάζουν γνώμη και δεν μπορούν να συνηθίσουν τον εαυτό τους διαφορετικό ή μπορεί να μην είναι ευχαριστημένοι με το αποτέλεσμα.

Η επαναφορά μετά από έγχυση υαλουρονιδάσης είναι ορατή μέσα σε λίγα λεπτά. Είναι ασφαλής, αφού επιδρά μόνο στο συνθετικό υαλουρονικό οξύ και όχι σε εκείνο που υπάρχει φυσικά στον οργανισμό μας.

Ποια προετοιμασία απαιτεί η αναίμακτη ρινοπλαστική;

Αποφύγετε τη λήψη παυσίπονων ή αντιφλεγμονωδών φαρμάκων, όπως ασπιρίνης ή η ιβουπροφαίνη, καθώς και συμπληρώματα ιχθυελαίου ή βιταμίνης Ε μία εβδομάδα πριν τη θεραπεία, καθώς μπορεί να αυξήσουν την πιθανότητα αιμορραγίας και μωλώπων. Ωστόσο, εάν λαμβάνετε οποιαδήποτε συνταγογραφούμενα φάρμακα, συμπεριλαμβανομένης της ασπιρίνης, μην σταματήσετε να τα παίρνετε εάν δεν συνεννοηθείτε προηγουμένως με τον γιατρό σας.

Συστήνεται να αποφύγετε το αλκοόλ για 24 ώρες πριν από την υγρή ρινοπλαστική, καθώς αυτό μπορεί να αυξήσει την πιθανότητα δημιουργίας οιδήματος.

Τα ενέσιμα της μη χειρουργικής ρινοπλαστικής είναι μόνιμα;

Η διάρκεια του αποτελέσματος της μη χειρουργικής ρινοπλαστικής διαφέρει από άτομο σε άτομο. Σε κάποιους, τα αποτελέσματα μπορεί να διαρκέσουν έως και ένα χρόνο. Για άλλους, τα αποτελέσματα μπορεί να διαρκέσουν περισσότερο.

Γενικά, το αποτέλεσμα της μη χειρουργικής ρινοπλαστικής μπορεί να διαρκέσει έως 18 μήνες.

Η πλειοψηφία των ασθενών μας έχουν αποτελέσματα που διαρκούν περισσότερο από ένα χρόνο. Μόλις αποκατασταθεί η αρχική τους εμφάνιση στη μύτη, οι περισσότεροι επιστρέφουν για να επαναλάβουν μη χειρουργική επέμβαση μύτης.

Μπορώ να φοράω γυαλιά μετά από μη χειρουργική ρινοπλαστική;

Επικοινωνήστε μαζί μας

Η εξειδικευμένη Ιατρική ομάδα, οι σύγχρονες ιατρικές μέθοδοι και οι μοντέρνοι και πολυτελείς χώροι των κλινικών προσφέρουν την απόλυτη εμπειρία φιλοξενίας, εξυπηρέτησης και παροχής υπηρεσιών υγείας και ομορφιάς.

Εγγραφείτε στο newsletter μας για

να ενημερώνεστε για τις προσφορές & τις ειδικές τιμές!

calendar-fullcrossmenuchevron-uparrow-right