17/09/2018

Η Δρ. Αμαλία Τσιατούρα μοιράζεται μαζί μας τις πιο hot θεραπείες σώματος | Thebest.gr Σεπτέμβριος '18

Το περιττό πάχος αποτελεί τον αιώνιο εχθρό των γυναικών, που πολλές φορές επιμένει ακόμα και μετά από έντονη άσκηση και σωστή διατροφή. Αν θέλεις, λοιπόν, να απαλλαγείς εύκολα και γρήγορα από το τοπικό λίπος και την κυτταρίτιδα σου έχουμε τη λύση. Η Δρ. Αμαλία Τσιατούρα, Επιστημονική Διευθύντρια της κλινικής Cosmetic Derma Medicine μοιράζεται μαζί μας τις πιο hot θεραπείες σώματος.

Λιποαναρρόφηση Smartlipo
Η Λιποαναρρόφηση Smartlipo αποτελεί την πιο σύγχρονη μέθοδο λιποαναρρόφησης, με την οποία μπορούμε να καταπολεμήσουμε μόνιμα το τοπικό πάχος. Είναι γρήγορη και ανώδυνη, καθώς ολοκληρώνεται μέσα σε 1-2 ώρες και ο ασθενής μπορεί να επιστρέψει αμέσως στις καθημερινές του δραστηριότητες. Με μία μόνο συνεδρία, κάθε γυναίκα μπορεί να απαλλαγεί από το περιττό λίπος και να νικήσει την κυτταρίτιδα και τα ψωμάκια. Είναι μια λύση αποτελεσματική και τελείως ακίνδυνη, καθώς πραγματοποιείται από άρτια εκπαιδευμένους ιατρούς.

Η λεγόμενη «λιποαναρρόφηση χωρίς νυστέρι» χρησιμοποιεί το τελευταίας τεχνολογίας υποδερματικό ND-YAG laser που επιδρά στα λιποκύτταρα προκαλώντας τη λύση τους και συσφίγγοντας ταυτόχρονα την επιδερμίδα. Η λειτουργία του όμως δεν τελειώνει εκεί. Η δράση του laser προκαλεί σύσφιξη και λείανση της επιδερμίδας και προάγει την παραγωγή κολλαγόνου.

Cavitation RF
Με την καινοτόμο μέθοδο Cavitation RF μπορούμε να στοχεύσουμε σε σημεία με συσσωρευμένο τοπικό πάχος και να επιτύχουμε μη αναστρέψιμη καταστροφή των λιποκυττάρων. Με άλλα λόγια, μπορείτε να πείτε ένα οριστικό αντίο στο τοπικό λίπος, με μία μη επεμβατική και άκρως ασφαλή μέθοδο.Η αποτελεσματικότητα του Cavitation στηρίζεται κυρίως στην ικανότητα των ραδιοσυχνοτήτων RF να διαπερνούν το υπόδερμα και να καταστρέφουν το λιπώδη ιστό, εξαφανίζοντας ακόμη και την πιο επίμονη μορφή κυτταρίτιδας. Παράλληλα, με τη χρήση ραδιοσυχνοτήτων επιτυγχάνεται η παραγωγή κολλαγόνου, απαραίτητο στοιχείο για τη διατήρηση της νεανικότητας του δέρματος.

Η μέθοδος Cavitation RF εφαρμόζεται κυρίως σε μηρούς, γλουτούς, χέρια, μέση και κοιλιά και μπορεί να συνδυαστεί με τη λιποαναρρόφηση Smartlipoή με τα νήματα σώματος. Τα αποτελέσματα της θεραπείας είναι άμεσα ορατά και βελτιώνονται με κάθε επανάληψή της. Παράλληλα με την καταπολέμηση της κυτταρίτιδας και του λίπους, επιτυγχάνεται βελτίωση της φλεβικής κυκλοφορίας, σύσφιξη και απώλεια πόντων.

Νήματα Σώματος
Τα ενέσιμα νήματα σώματος PDO είναι η ιδανική λύση για κάθε γυναίκα που θέλει να απαλλαγεί από τη χαλάρωση και να αποκτήσει το σμιλεμένο σώμα των ονείρων της. Η διαδικασία είναι πολύ απλή και γρήγορη, καθώς σε μία μόλις συνεδρία έχουμε ορατά αποτελέσματα τα οποία βελτιώνονται μέρα με τη μέρα. Η θεραπεία με νήματα είναι αποτελεσματική σε όλες τις γυναίκες, ανεξαρτήτως ηλικίας. Και μη φοβάστε, τα νήματα είναι απόλυτα ασφαλή, αφού προέρχονται από πολυδιοξανόνη, μία ουσία που απορροφάται πλήρως από τον οργανισμό μέσα σε διάστημα λίγων μηνών. Πιο συγκεκριμένα, στην CosmeticDerma Medicine τα νήματα προσώπου που χρησιμοποιούνται διαθέτουν «Πιστοποίηση CE», η οποία τα καθιστά απόλυτα ασφαλή για ιατρική χρήση.

Σχετικά Άρθρα

1 2 3 38

Εγγραφείτε στο newsletter μας για

τις μοναδικές προσφορές μας!

Cosmetic Derma Medicine © 2021. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος
Κωνσταντίνου Βεντήρη 5, 11528, Ιλίσια  |  +302106980451  |  [email protected]
ΕπικοινωνίαΚαλέστε μας
bookmarkcalendar-fullcrossmenuchevron-up