09/05/2019

Γλουτοί made in Brazil και επίπεδη κοιλιά χωρίς νυστέρι! | Queen.gr Μάϊος 19

Έχετε ψωμάκια που δεν υποχωρούν ακόμα και με τη διατροφή και το πρόγραμμα γυμναστικής που ακολουθείτε; Δεν υπάρχει λόγος να περιορίζετε την γκαρνταρόμπα σας σε ασφαλείς επιλογές που καμουφλάρουν τις ατέλειες.  Η Δρ. Αμαλία Τσιατούρα, Δερματολόγος – Αφροδισιολόγος, Επιστημονική Διευθύντρια της Cosmetic Derma Medicine μας εξηγεί πώς θα τα καταφέρουμε.

Χάστε τοπικό πάχος με Laser Λιποαναρρόφηση Smartlipo:

Η Laser Υποβοηθούμενη Λιποαναρρόφηση χωρίς νυστέρι αξιοποιεί την τεχνολογία του σύγχρονου Laser ND-YAG. Αφού εφαρμοστεί τοπική αναισθησία, τότε εισάγεται η ίνα του Laser μέσα από μία πολύ μικρή οπή στην περιοχή που εντοπίζεται το πρόβλημα και η ενέργεια του Laser προκαλεί σταδιακή λύση των λιποκυττάρων. Στη συνέχεια, το λίπος απομακρύνεται από τον οργανισμό μέσω ειδικής μικροκάνουλας, και έτσι τα αποτελέσματα γίνονται άμεσα ορατά, ενώ συνεχίζουν να βελτιώνονται σταδιακά μέσα στους επόμενους μήνες. Η διαδικασία δεν απαιτεί ράμματα και ο ασθενής μπορεί να επιστρέψει άμεσα στις υποχρεώσεις του.

Ένα μεγάλο πλεονέκτημα της μεθόδου είναι ότι το Laser ενισχύει την σύσφιγξη στην προβληματική περιοχή, δίνοντας λύση και στην κυτταρίτιδα ενώ εξίσου σημαντικό είναι το γεγονός ότι η διαδικασία μπορεί να εφαρμοστεί και σε δύσκολα σημεία, όπως τα γόνατα και οι βραχίονες. Το αποτέλεσμα είναι ορατό σε 1 συνεδρία.

Καταπολεμήστε την κυτταρίτιδα με Cavitation RF:

9 στις 10 γυναίκες έχουν κυτταρίτιδα, ενώ η καθιστική ζωή ευνοεί τη χαλάρωση του δέρματος ακόμα και στις πιο νεαρές ηλικίες. Αυτή την περίοδο που ζηλεύετε εκείνο το στενό φόρεμα που είδατε στη βιτρίνα, ήρθε η ώρα να λύσετε οριστικά το πρόβλημα της κυτταρίτιδας, της χαλάρωσης και του τοπικού πάχους.

Το Cavitation RF συνδυάζει υπερήχους και ραδιοσυχνότητες. Οι πρώτοι προσφέρουν λιπόλυση, βοηθούν δηλαδή στην απώλεια πόντων σε κοιλιά, γλουτούς, μπράτσα, μηρούς, ενώ οι ραδιοσυχνότητες χαρίζουν σύσφιγξη στο δέρμα. Η μέθοδος είναι η πιο σύγχρονη και πρωτοποριακή των τελευταίων ετών στο κομμάτι της θεραπείας της κυτταρίτιδας αλλά και της λιπογλυπτικής σώματος.

Ειδικότερα, το Cavitation RF δρα στις αποθήκες λίπους που έχει το σώμα και εφαρμόζεται και στις πιο επίμονες περιπτώσεις εγκατεστημένης κυτταρίτιδας. Τα ευεργετικά οφέλη του Cavitation RF είναι ορατά τόσο στη βελτίωση της εικόνας της κυτταρίτιδας όσο και της σμίλευσης του σώματος.

Πηγή: Queen.gr

Σχετικά Άρθρα

1 2 3 38

Εγγραφείτε στο newsletter μας για

τις μοναδικές προσφορές μας!

Cosmetic Derma Medicine © 2021. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος
Κωνσταντίνου Βεντήρη 5, 11528, Ιλίσια  |  +302106980451  |  [email protected]
ΕπικοινωνίαΚαλέστε μας
bookmarkcalendar-fullcrossmenuchevron-up