19/06/2019

Βάλε τέλος σε τοπικό πάχος και κυτταρίτιδα | Madame Figaro Ιούνιος ‘19

ΙΔΑΝΙΚΕΣ ΑΝΑΛΟΓΙΕΣ

Βάλε τέλος σε τοπικό πάχος και κυτταρίτιδα και προετοίμασε το σώμα σου για την παραλία με τις πιο σύγχρονες μεθόδους της αισθητικής ιατρικής.

H «μάχη» με το επίμονο τοπικό πάχος και την κυτταρίτιδα είναι επώδυνη, απαιτητική και συχνά άνιση, καθώς κανένα διατροφικό πρόγραμμα και καμία μορφή γυμναστικής δεν μπορούν να εξασφαλίσουν την άμεση, στοχευμένη και αποτελεσματική λύση του προβλήματος. Η πρωτοποριακή τεχνική laser λιποαναρρόφησης Smartlipo βάζει τέλος στο τοπικό πάχος, χωρίς ουλές και ταλαιπωρία, ενώ η καινοτόμος μέθοδος Cavitation RF κάνει την κυτταρίτιδα μακρινό παρελθόν πιο εύκολα και γρήγορα από ποτέ.

ΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΠΑΧΟΣ

Η λιποαναρρόφηση με laser Smartlipo είναι ό,τι πιο νέο υπάρχει για την αντιμετώπιση του τοπικού πάχους. Είναι μια αναίμακτη, ανώδυνη και, κυρίως, οριστική λύση στο πρόβλημα του επίμονου τοπικά συσσωρευμένου λίπους.

Σε αντίθεση με τη χειρουργική προσέγγιση, η εξελιγμένη laser λιποαναρρόφηση Smartlipo είναι ελάχιστα τραυματική, δεν απαιτεί τομές ή ράμματα, ενώ επιτρέπει την άμεση επιστροφή στην εργασία και τις δραστηριότητες από την επόμενη κιόλας στιγμή. Το γεγονός ότι είναι μια εξαιρετικά αποτελεσματική θεραπεία αναίμακτης λιποαναρρόφησης, που επιτρέπει την άμεση επιστροφή στην καθημερινότητα έχει αναγάγει τη laser λιποαναρρόφηση Smartlipo στην πιο αγαπημένη θεραπεία λιπόλυσης των γυναικών, αφού προσφέρει με επιτυχία αυτό που υπόσχεται: ένα καλλίγραμμο σώμα άμεσα, δίχως πόνο και ταλαιπωρία.

Ο γιατρός εισάγει την ειδική κεφαλή του laser κάτω από το δέρμα από μια οπή 1 χλστ. υπό τοπική αναισθησία και κατευθύνει την οπτική ίνα στην προβληματική περιοχή. Η ενέργεια του laser λιώνει τα λιποκύτταρα, τα οποία στη συνέχεια απομακρύνονται με απόλυτα φυσικό τρόπο από το σώμα. Ταυτόχρονα, η περιοχή αποκτά σφριγηλότητα και ελαστικότητα, καθώς μέσα από την εν λόγω διαδικασία ενεργοποιείται η παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης. Το κυριότερο πλεονέκτημά της, ωστόσο, είναι ότι μόλις μία συνεδρία είναι αρκετή για ένα ολοκληρωμένο και άμεσα ορατό αποτέλεσμα.

Η ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑ

Η «όψη του φλοιού πορτοκαλιού» είναι από τους μεγαλύτερους εχθρούς του γυναικείου σώματος και δεν κάνει ηλικιακές διακρίσεις. Οι γυναίκες με μεσογειακού τύπου σωματότυπο ή, αλλιώς, σωματότυπο «αχλάδι» (στενοί ώμοι και μέση, με το πάχος να επικεντρώνεται στους γοφούς, τους μηρούς και στα πόδια), που είναι αυτός που συναντάται συχνότερα στη χώρα μας, ταλαιπωρούνται περισσότερο από την κυτταρίτιδα. Η λιπόλυση με τη μέθοδο της σπηλαίωσης δίνει εντυπωσιακά αποτελέσματα με μεγάλη διάρκεια στο χρόνο. Η θεραπεία Cavitation RF είναι μια μη επεμβατική θεραπεία που επιτυγχάνει, χάρη στη δύναμη των υπερήχων, την καταστροφή της μεμβράνης των λιποκυττάρων, με αποτέλεσμα την απόπτωσή τους, δηλαδή το βιολογικό τους θάνατο. Παράλληλα, οι ραδιοσυχνότητες RF ενισχύουν την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης αυξάνοντας θεαματικά την ελαστικότητα και τη σφριγηλότητα του δέρματος. Με την επαναστατική μέθοδο λιπόλυσης Cavitation RF ακόμα και οι πιο επίμονες και εκτεταμένες μορφές κυτταρίτιδας μπορούν να αντιμετωπιστούν με απόλυτη ασφάλεια, άμεσα και αναίμακτα.

Ευχαριστούμε τη δρα Αμαλία Τσιατούρα, Δερματολόγο-Αφροδισιολόγο, Επιστημονική Διευθύντρια της Cosmetic Derma Medicine.

Σχετικά Άρθρα

1 2 3 38

Εγγραφείτε στο newsletter μας για

τις μοναδικές προσφορές μας!

Cosmetic Derma Medicine © 2021. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος
Κωνσταντίνου Βεντήρη 5, 11528, Ιλίσια  |  +302106980451  |  [email protected]
ΕπικοινωνίαΚαλέστε μας
bookmarkcalendar-fullcrossmenuchevron-up