14/03/2018

Αποκτήστε το κορμί που ονειρεύεστε και κάντε το καλύτερο δώρο στον εαυτό σας - People, Μάρτιος 2018

Επίπεδη κοιλιά, βραζιλιάνικοι γλουτοί και ελκυστικές γάμπες. Μάθετε πώς θα είστε θεά στην παραλία αυτό το καλοκαίρι.

Λίγους μήνες πριν το καλοκαίρι το θυμόμαστε όλοι θέλοντας και μη: να χάσουμε την κοιλίτσα και να απαλλαγούμε από τα ψωμάκια. Ξαφνικά όλα μας τα ρούχα αποκαλύπτουν τις ατέλειες που κρύβαμε επιμελώς το χειμώνα. Τα καλά νέα είναι ότι μπορούμε να χάσουμε το λίπος αλλά και να νικήσουμε τη χαλάρωση και την κυτταρίτιδα. Χωρίς να χρειαστεί να μείνουμε στο σπίτι εξαιτίας κάποιας χειρουργικής επέμβασης. Μήπως λοιπόν ήρθε η ώρα να κάνετε ένα όμορφο δώρο στον εαυτό  σας;

Η δερματολόγος Δρ. Αμαλία Τσιατούρα, επιστημονική διευθύντρια του Δερματολογικού τμήματος & Εφαρμογών Laser της κλινικής Cosmetic Derma Medicine εξηγεί ποιες είναι οι σύγχρονες μέθοδοι.

Laser: Αντίο στο νυστέρι
Αν θέλετε να απαλλαγείτε μόνιμα από το λίπος, η laser λιποαναρρόφηση θα σας δώσει το αποτέλεσμα που θέλετε μέσα σε 1 μόνο συνεδρία. Η οπτική ίνα του laser «λιώνει» τα λιποκύτταρα και στην συνέχεια μια μικρή κάνουλα τα αναρροφά. Η διαδικασία δεν θυμίζει την κλασική λιποαναρρόφηση. Η μέθοδος είναι ατραυματική και αναίμακτη, δεν υπάρχει αιμορραγία και δεν απαιτούνται ράμματα και τομές. Γι’ αυτό ο χρόνος ανάρρωσης μειώνεται στο μισό. Με το laser SmartLipo μπορούμε να σμιλεύσουμε την κοιλιά, τα μπράτσα, τους γλουτούς και τα σημεία όπου υπάρχουν ψωμάκια και τις γάμπες. Το laser χαρίζει και σύσφιγξη, επομένως δεν έχετε να φοβηθείτε πιθανή εμφάνισης χαλάρωσης. Το αποτέλεσμα είναι μόνιμο αλλά είναι σημαντικό να προσέχετε τη διατροφή σας και να μην πάρετε επιπλέον βάρος.

Εξαφανίστε την κυτταρίτιδα
Η όψη του φλοιού πορτοκαλιού απασχολεί 9 στις 10 γυναίκες, ακόμα και τις πιο αδύνατες. Η πιο σύγχρονη ανώδυνη μέθοδος που θα λειάνει το δέρμα και θα βελτιώσει την εικόνα του είναι η Cavitation RF. Πρόκειται για μια συσκευή που ενσωματώνει υπερήχους και ραδιοσυχνότητες. Οι πρώτοι προσφέρουν λιπόλυση (σπάνε τις μεμβράνες των λιποκυττάρων που απομακρύνονται από το σώμα) και οι δεύτερες χαρίζουν σύσφιγξη. Ο οργανισμός δίνει σήμα να ξεκινήσει η παραγωγή κολλαγόνου με αποτέλεσμα το δέρμα να αναγεννάται και να βελτιώνεται η όψη του. Η διαδικασία είναι αναίμακτη και ανώδυνη ενώ δεν απαιτείται χρόνος ανάρρωσης. Θα χρειαστείτε συνολικά 5-6 συνεδρίες.

Σημαντικές Πληροφορίες

Ο αριθμός των λιποκυττάρων είναι γενετικά καθορισμένος και ο κάθε άνθρωπος έχει λιποαποθήκες σε συγκεκριμένα σημεία. Όταν τρώτε λιπαρές τροφές τα λιποκύτταρα μεγαλώνουν, ενώ με την υγιεινή διατροφή και τη γυμναστική συρρικνώνονται, αλλά δεν εξαφανίζονται.

Σχετικά Άρθρα

1 2 3 38

Εγγραφείτε στο newsletter μας για

τις μοναδικές προσφορές μας!

Cosmetic Derma Medicine © 2021. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος
Κωνσταντίνου Βεντήρη 5, 11528, Ιλίσια  |  +302106980451  |  [email protected]
ΕπικοινωνίαΚαλέστε μας
bookmarkcalendar-fullcrossmenuchevron-up