27/02/2018

Απαλλαγείτε από τοπικό πάχος, κυτταρίτιδα και χαλάρωση με την Laser Λιποαναρρόφηση Smartlipo!

Το κοινό μυστικό για την άμεση καταπολέμηση του τοπικού πάχους και του συσσωρευμένου λίπους σε κοιλιά, πλαϊνά (ψωμάκια), γάμπες, μηρούς, γλουτούς, πλάτη, μπράτσα, διπλοσάγονο, αλλά και για την αντιμετώπιση της όψης φλοιού πορτοκαλιού ακούει στο όνομα “Laser Λιποαναρρόφηση Smartlipo”. Η πιο δημοφιλής Walk-in-Walk-out θεραπεία κατά του επίμονου τοπικού πάχους, προσφέρει εντυπωσιακά αποτελέσματα σε άνδρες και γυναίκες κάθε ηλικίας που επιθυμούν να βελτιώσουν την εικόνα τους, χωρίς την ταλαιπωρία και τον κίνδυνο ενός χειρουργείου.

Σε αντίθεση με την συμβατική λιποαναρρόφηση, η επαναστατική μέθοδος αξιοποιεί την δύναμη του Laser ND:Yag για την ανώδυνη, ασφαλή και χωρίς επιπλοκές υγροποίηση του ανεπιθύμητου και εντοπισμένου τοπικού λίπους, λίγο πριν την αναρρόφηση του. Το τελικό αποτέλεσμα είναι αντίστοιχο της επεμβατικής μεθόδου, με τη διαφορά ότι ο ενδιαφερόμενος μπορεί να επιστρέψει στις καθημερινές του δραστηριότητες άμεσα, χωρίς ουλές και μετεγχειρητικό πόνο.

Σήμερα, η Αισθητική Ιατρική προσανατολίζεται προς την εφαρμογή εξατομικευμένων, μη επεμβατικών θεραπειών, που μπορούν να γίνουν με ασφάλεια σε ευχάριστο και φιλικό περιβάλλον στο χώρο του ιατρείου. Η Laser Λιποαναρρόφηση Smartlipo συμβαδίζει με τις σύγχρονες τάσεις της Επιστήμης επιτυγχάνοντας άμεση λιπόλυση και σύσφιγξη χωρίς την ταλαιπωρία και τον κίνδυνο που ενέχουν αντίστοιχες επεμβατικές μέθοδοι.

Μετά τη χορήγηση τοπικού αναισθητικού διαλύματος, η οπτική ίνα  του laser εισέρχεται στην προβληματική περιοχή, μέσω μιας εξαιρετικά μικρής οπής. Η μέθοδος χρησιμοποιεί θερμική ενέργεια ορισμένης συχνότητας για να πετύχει την υγροποίηση των λιποκυττάρων, χωρίς τραυματισμό των υποκείμενων ιστών. Ταυτόχρονα, διασπά τις ανώμαλες εναποθέσεις λίπους, ενισχύοντας την παραγωγή κολλαγόνου και εξασφαλίζοντας ταυτόχρονη σύσφιγξη και βελτίωση του περιγράμματος. Τέλος, το υγροποιημένο λίπος αναρροφάται με τη βοήθεια μια λεπτής και ατραυματικής κάνουλας.

Το επιθυμητό αποτέλεσμα μπορεί να επιτευχθεί σε μία μόλις συνεδρία στην εξειδικευμένη Δερματολογική Κλινική Cosmetic Derma Medicine, με τον ασθενή να επιστρέφει άμεσα στις υποχρεώσεις του φορώντας έναν διακριτικό ελαστικό κορσέ.

Σχετικά Άρθρα

1 2 3 38

Εγγραφείτε στο newsletter μας για

τις μοναδικές προσφορές μας!

Cosmetic Derma Medicine © 2021. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος
Κωνσταντίνου Βεντήρη 5, 11528, Ιλίσια  |  +302106980451  |  [email protected]
ΕπικοινωνίαΚαλέστε μας
bookmarkcalendar-fullcrossmenuchevron-up