Loading...
Εάν η σελίδα δεν φορτώνει, κάντε κλικ εδώ.
Loading...
laser λιποαναρρόφηση smartlipo

Laser Λιποαναρρόφηση Smartlipo

Η Laser λιποαναρρόφηση Smartlipo νικά το τοπικό πάχος, συσφίγγει το δέρμα και μας απαλλάσσει οριστικά από την όψη φλοιού πορτοκαλιού .

Ένα όμορφο και σμιλεμένο σώμα ήταν, είναι και θα είναι πάντα το ζητούμενο κάθε άνδρα και γυναίκας, ανεξαρτήτως ηλικίας. Ωστόσο, αν και η υγιεινή διατροφή και η άσκηση αποτελούν για πολλούς από εμάς αναπόσπαστο κομμάτι της πολυάσχολης καθημερινότητας μας, το τοπικό πάχος και η επίμονη κυτταρίτιδα αλλοιώνουν την εικόνα μας και μας κάνουν να αισθανόμαστε άβολα με τη σιλουέτα μας. Μια συνεδρία Αναίμακτης Λιπόλυσης Smartlipo στην Cosmetic Derma Medicine είναι αρκετή για να ανακτήσουμε τη χαμένη μας αυτοπεποίθηση, χωρίς νυστέρι και με μηδενικό χρόνο αποθεραπείας.

ΑΠΟ 1.499€

ΜΟΝΟ ΑΠΟ:

1.190

ΑΝΑ ΠΕΡΙΟΧΗ

χωρίς νυστέρι και με μηδενικό χρόνο αποθεραπείας

Ακολουθώντας την τάση των σύγχρονων μεθόδων Αισθητικής Δερματολογίας και Πλαστικής Χειρουργικής, η Αναίμακτη Λιποαναρρόφηση με Laser Smartlipo αποτελεί την εξέλιξη της «κλασικής» επεμβατικής Λιποαναρρόφησης και εγγυάται να μας απαλλάξει οριστικά από τα «ψωμάκια» και το συσσωρευμένο λίπος της κοιλιάς, των γλουτών, των μηρών και των γαμπών, περιοχών όπου το υποδόριο  στρώμα είναι αρκετά παχύ και αντιστέκεται στην ισορροπημένη διατροφή και άσκηση.

Η ελάχιστα επεμβατική θεραπεία Λιπογλυπτικής με Laser Smartlipo στηρίζει την καινοτομία της στο υπερσύγχρονο, υποδερματικό ND-YAG laser που επιδρά στα λιποκύτταρα προκαλώντας τη λύση τους και συσφίγγοντας ταυτόχρονα την επιδερμίδα. Τα αποτελέσματα της μεθόδου είναι εντυπωσιακά, ανώτερα της «παραδοσιακής» Λιποαναρρόφησης, κατακτώντας επάξια τον τίτλο της «Λιποαναρρόφησης χωρίς νυστέρι».

Η όλη διαδικασία επιτελείται με ασφάλεια στο χώρο του Ιατρείου, υπό συνθήκες αποστείρωσης και τοπικής αναισθησίας. Αρχικά, οι προβληματικές περιοχές σχεδιάζονται από τον Ιατρό, γίνεται μια μικρή οπή διαμέτρου 2-3mm σε σημείο που να μην είναι εύκολα αντιληπτή από όπου  και εγχέεται το διάλυμα τοπικής αναισθησίας. Στο επόμενο στάδιο, η οπτική ίνα του ND-YAG laser εισέρχεται μέσω αυτής της εξαιρετικά μικρής οπής απευθείας στον υποδόριο ιστό. Το φως και κατά συνέπεια η θερμική ενέργεια του Laser, προκαλεί τη διάλυση των λιποκυττάρων για την μετέπειτα ευκολότερη αναρρόφησή τους. Το ρευστοποιημένο λίπος αναρροφάται με τη βοήθεια μιας λεπτής ατραυματικής κάνουλας, συνδεδεμένης με δοχείο αρνητικής πίεσης.

Η δράση του laser δεν περιορίζεται στην αφαίρεση του συσσωρευμένου τοπικού πάχους και τη μείωση πόντων, καθώς  διασπά τις ανώμαλες εναποθέσεις λίπους, υπεύθυνες για την όψη φλοιού πορτοκαλιού, επιτυγχάνοντας ταυτόχρονη σύσφιγξη και βελτίωση των γραμμών του σώματος.

Μετά το τέλος της διαδικασίας, προτείνεται η χρήση ειδικού κορσέ για την άσκηση πίεσης στην περιοχή, ενώ οι οπές κλείνουν μόνες τους τις επόμενες ημέρες, χωρίς να απαιτείται συρραφή.

Η Αναίμακτη Λιποαναρρόφηση Smartlipo είναι η πλέον αποτελεσματική μέθοδος αντιμετώπισης του επίμονου τοπικού πάχους, μείωσης πόντων, βελτίωσης του περιγράμματος του σώματος – Λιπογλυπτικής και εξάλειψης της ανεπιθύμητης κυτταρίτιδας από:

  • Κοιλιά
  • Γλουτούς (ψωμάκια)
  • Οσφύ
  • Μηρούς
  • Γόνατα
  • Κνήμες (γάμπες)
  • Βραχίονες
  • Κάτω Γνάθο (διπλοσάγονο)
  • Στήθος (σε περιστατικά ανδρικής γυναικομαστίας)

 

Ακόμη, για την επίτευξη ανώτερων αισθητικά αποτελεσμάτων, η μέθοδος συνδυάζεται άριστα με:

 

Το κόστος της λιποαναρρόφησης εξαρτάται από την περιοχή στην οποία θα εφαρμοστεί και την τεχνική που θα χρησιμοποιηθεί. Το κόστος λιποαναρρόφησης καθορίζεται από την έκταση του προβλήματος, την ποσότητα του λίπους που θα αφαιρεθεί και τη σχετική δυσκολία της ανατομικής περιοχής που θα εφαρμοστεί η λιποαναρρόφηση. Στόχος πάντα είναι η μέγιστη αφαίρεση λίπους, ώστε να επιτευχθεί το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα από τη λιποαναρρόφηση.

Τα εντυπωσιακά αποτελέσματα είναι μόνιμα και άμεσα ορατά, ενώ βελτιώνονται σταδιακά μέσα στις επόμενες εβδομάδες με την παραγωγή νέου κολλαγόνου και με τη φυσιολογική αποβολή του όποιου εναπομείναντος υγροποιημένου λίπους μέσω της λεμφικής κυκλοφορίας.

Συνιστάται η χρήση ειδικού κορσέ για την άσκηση πίεσης στη περιοχή για λίγες μέρες μετά την Λιποαναρρόφηση με Laser Smartlipo.

Η άσκηση και η ισορροπημένη διατροφή πλούσια σε τρόφιμα που ενυδατώνουν το δέρμα, ενισχύουν το κολλαγόνο και αποτρέπουν την αποθήκευση του λίπους, αποτελούν πάντα τον πιο ισχυρό μας σύμμαχο στη διατήρηση των αποτελεσμάτων της θεραπείας.

Η «κλασική» Λιποαναρρόφηση είναι μια επεμβατική μέθοδος η οποία πραγματοποιείται σε κλινική ή χώρο χειρουργείου και ο χρόνος αποθεραπείας είναι μεγαλύτερος. Με  την Laser Λιποαναρρόφηση η διαδικασία απλουστεύεται, καθώς η ελάχιστα επεμβατική αυτή μέθοδος πραγματοποιείται με ασφάλεια στο χώρο του Ιατρείου, αναίμακτα, χωρίς ολική νάρκωση ή μέθη και με μηδενικό μετεγχειρητικό πόνο.

Ένα ακόμη συγκριτικό πλεονέκτημα της λιπόλυσης με laser είναι η ταυτόχρονη σύσφιξη και εξάλειψη της κυτταρίτιδας, κάτι που δεν μπορούμε να πετύχουμε με την επεμβατική μέθοδο. Η θεραπεία δεν χρειάζεται επαναλήψεις και διαρκεί μόλις 1-2 ώρες ανάλογα με την έκταση της περιοχής που εφαρμόζεται. Καθώς δεν υπάρχουν ράμματα, ο ασθενής μπορεί να επιστρέψει άμεσα στις καθημερινές του συνήθειες.

Τα αποτελέσματα είναι άμεσα ορατά, ενώ βελτιώνονται σταδιακά μέσα στις επόμενες εβδομάδες με τη παραγωγή νέου κολλαγόνου και με τη φυσιολογική αποβολή του όποιου εναπομείναντος υγροποιημένου λίπους μέσω της λεμφικής κυκλοφορίας.

Πριν τη διαδικασία της λιποαναρρόφησης με laser γίνεται στον ασθενή προεγχειρητικός έλεγχος ο οποίος πραγματοποιείται από τους ειδικούς Διατροφολόγους της Cosmetic Derma Medicine και περιλαμβάνει τη τοπική μέτρηση του λίπους με τη χρήση υπερήχων 2 διαστάσεων.

Η μέτρηση αυτή μας δίνει τη δυνατότητα να γνωρίζουμε με ακρίβεια χιλιοστών το υποδόριο λίπος της περιοχής που μας ενδιαφέρει.

ΒΡΑΒΕΙΑ - ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

O ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοτόπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies. Όροι χρήσηςOK