03/10/2019

Άμεση επαναφορά με αναίμακτη λιποαναρρόφηση | Forma Οκτώβριος '19

Το φθινόπωρο έχει μπει για τα καλά στη ζωή μας και σε αντίθεση με το χρυσαφένιο μαύρισμα του καλοκαιριού, που μας εγκατέλειψε, αυτά τα κιλάκια «δώρο» από τις καλοκαιρινές λιχουδιές δεν λένε να εξαφανιστούν. Μην απογοητεύεσαι... υπάρχει λύση και λέγεται Laser Smartlipo!

Θες άψογο σώμα χωρίς τοπικό πάχος, κυτταρίτιδα και ψωμάκια, άμεσα , ανώδυνα και κυρίως με μηδενικό χρόνο αποκατάστασης; Η λύση ακούει στο όνομα Laser Λιποαναρρόφηση Smartlipo και βάζει τέλος στις παραδοσιακές τεχνικές που απαιτούν τομές και προκαλούν πόνο. Η επιστημονική διευθύντρια της Cosmetic Derma Medicine, Δρ Αμαλία Τσιατούρα, Δερματολόγος - Αφροδισιολόγος, μας αναλύει τα πλεονεκτήματα της Laser Λιποαναρρόφησης Smartlipo και μας εξηγεί την πιο σύγχρονη μέθοδο λιποαναρρόφησης, με την οποία μπορούμε να καταπολεμήσουμε μόνιμα το τοπικό πάχος.

Πώς λειτουργεί η μέθοδος
Η διαδικασία είναι απλή. Αρχικά, γίνεται χορήγηση τοπικής αναισθησίας απευθείας στην περιοχή όπου εντοπίζεται το συσσωρευμένο λίπος. Στη συνέχεια, η οπτική ίνα του Laser Smartlipo εισέρχεται μέσω μιας εξαιρετικά μικρής οπής στον υποδόριο ιστό, διασπώντας τα λιποκύτταρα και μετατρέποντάς τα σε ένα λεπτόρρευστο υγρό. Ταυτόχρονα, η θερμική ενέργεια του Laser διασπά τις ανώμαλες εναποθέσεις των λιποκυττάρων και ενισχύει την παραγωγή κολλαγόνου, εξασφαλίζοντας ταυτόχρονη σύσφιγξη και βελτίωση των γραμμών του σώματος. Στο τελικό στάδιο, το υγροποιημένο λίπος αναρροφάται με τη βοήθεια μιας λεπτής και ατραυματικής κάνουλας επιτυγχάνοντας άμεση μείωση πόντων.

Πόσο χρόνο απαιτεί
Συνήθως μια συνεδρία 1-2 ωρών είναι αρκετή, ανάλογα με την έκταση της περιοχής και το αποτέλεσμα που θέλουμε να πετύχουμε. Επιπλέον, εφόσον δεν υπάρχουν τομές και ράμματα, ο ενδιαφερόμενος μπορεί να επιστρέψει στις καθημερινές του δραστηριότητες άμεσα, δίχως μετεγχειρητικό πόνο.

Ποια είναι τα αποτελέσματα
Η αναίμακτη λιποαναρρόφηση Smartlipo είναι η πλέον αποτελεσματική μέθοδος αντιμετώπισης του επίμονου τοπικού πάχους, μείωσης πόντων, βελτίωσης του περιγράμματος του σώματος και εξάλειψης της ανεπιθύμητης κυτταρίτιδας
από:

  • Κοιλιά
  • Γλουτούς (ψωμάκια)
  • Μηρούς
  • Γόνατα
  • Γάμπες
  • Μπράτσα
  • Κάτω γνάθο (διπλοσάγονο)
  • Στήθος (σε περιστατικά ανδρικής γυναικομαστίας).

Τα εντυπωσιακά αποτελέσματα είναι μόνιμα και άμεσα ορατά, ενώ βελτιώνονται σταδιακά μέσα στις επόμενες εβδομάδες από την εφαρμογή της μεθόδου με την παραγωγή νέου κολλαγόνου και με τη φυσιολογική αποβολή του όποιου εναπομείναντος υγροποιημένου λίπους μέσω της λεμφικής κυκλοφορίας.

Η Cosmetic Derma Medicine αποτελεί σήμερα τη μεγαλύτερη και πιο αξιόπιστη μονάδα εφαρμογών Αισθητικής Δερματολογίας και Πλαστικής Χειρουργικής με υπερσύγχρονες κλινικές σε Ελλάδα και Κύπρο και με βασικό στόχο να προσφέρει την απόλυτη εμπειρία παροχής υπηρεσιών υγείας και ομορφιάς.

Σχετικά Άρθρα

1 2 3 38

Εγγραφείτε στο newsletter μας για

τις μοναδικές προσφορές μας!

Cosmetic Derma Medicine © 2021. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος
Κωνσταντίνου Βεντήρη 5, 11528, Ιλίσια  |  +302106980451  |  [email protected]
ΕπικοινωνίαΚαλέστε μας
bookmarkcalendar-fullcrossmenuchevron-up