15/08/2018

Αναίμακτη Βλεφαροπλαστική @ Περιοδικό ELLE

Βλεφαροπλαστική για πιο ξεκούραστο βλέμμα

Ο χρόνος που περνάει δεν αφήνει ανέπαφο το πρόσωπο και ακόμη περισσότερο τα μάτια που είναι το πρώτο σημείο εμφάνισης χαλάρωσης στο πρόσωπο. Το άνω και κάτω βλέφαρο χάνουν την ελαστικότητά τους, οι ιστοί το σφρίγος τους και τα μάτια φαίνονται κουρασμένα.

Η βλεφαροπλαστική - χειρουργική ή μη (αναίμακτη βλεφαροπλαστική Plasma Light) - είναι η θεραπεία που μπορεί να ξαναζωντανέψει το βλέμμα, εξαφανίζοντας τα σημάδια που αφήνει ο χρόνος. Η βλεφαροπλαστική αποτελεί τη λύση για το κουρασμένο βλέμμα και είναι μία από τις πιο δημοφιλείς και ασφαλείς επεμβάσεις της αισθητικής πλαστικής χειρουργικής. Αν έχετε κουρασμένα μάτια, ρυτίδες, χαλάρωση του άνω βλεφάρου ή «σακούλες», τότε η βλεφαροπλαστική είναι η κατάλληλη λύση για εσάς.

 

Πώς λειτουργεί το Plasma Light

Η αναίμακτη βλεφαροπλαστική με την ενέργεια του πλάσματος (Plasma Light) γίνεται με μία φορητή συσκευή μικροχειρουργικής, αρκετά εύκολη στη χρήση, που αυξάνει επιλεκτικά τη θερμοκρασία σε μία συγκεκριμένη δερματική ζώνη. Χρησιμοποιεί την λεγόμενη «τέταρτη κατάσταση της ύλης», το Plasma. Η αναίμακτη βλεφαροπλαστική με Plasma εφαρμόζει ένα μικρό ηλεκτρικό τόξο που μοιάζει με μικρό κεραυνό με αποτέλεσμα να αυξάνει επιλεκτικά την θερμοκρασία και να εξαχνώνει επιφανειακές στιβάδες του δέρματος, χωρίς να αγγίζει το δέρμα και χωρίς να επηρεάζονται τα βαθύτερα ανατομικά στρώματα.

Οι ενδείξεις

  • Χαλάρωση
  • Ανύψωση φρυδιών
  • Αφαίρεση δερματικών μορφωμάτων βλεφάρων
  • Βελτίωση περιγράμματος και τόνου του προσώπου
  • Εξάλειψη ξανθελασμάτων, ουλών και πανάδων
  • Αφαίρεση θηλωματωδών σπίλων
  • Εξάλειψης ρυτίδων περιοφθαλμικά και περιστοματικά

Η μέθοδος αναίμακτης βλεφαροπλαστικής Plasma Light μας επιτρέπει να επιτύχουμε αποτελέσματα παρόμοια με εκείνα της παραδοσιακής χειρουργικής βλεφαροπλαστικής, στη δερματοχάλαση (περίσσεια δέρματος στα βλέφαρα) τόσο των άνω, όσο και των κάτω βλεφάρων.

Τα πλεονεκτήματα

Η μη επεμβατική βλεφαροπλαστική είναι ιδανική για όσους θέλουν να αποκτήσουν μία πιο νεανική εμφάνιση χωρίς χειρουργείο. Αντιμετωπίζονται με εξαιρετική αποτελεσματικότητα τα σημάδια γήρανσης, καθώς και οι ρυτίδες γύρω από την περιοχή των ματιών, όπως το «πόδι της χήνας». Παράλληλα, είναι εξαιρετικά ασφαλής, καθώς εφαρμόζεται μόνο στα σημεία που εντοπίζεται το πρόβλημα, αφήνοντας, έτσι, ανέπαφους τους γύρω ιστούς. Ακόμη, είναι ιδιαίτερα χρήσιμη μέθοδος σε περιπτώσεις που, για ιατρικούς λόγους, το άτομο δεν μπορεί να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση βλεφαροπλαστικής.

Σχετικά Άρθρα

1 2 3 38

Εγγραφείτε στο newsletter μας για

τις μοναδικές προσφορές μας!

Cosmetic Derma Medicine © 2021. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος
Κωνσταντίνου Βεντήρη 5, 11528, Ιλίσια  |  +302106980451  |  [email protected]
ΕπικοινωνίαΚαλέστε μας
bookmarkcalendar-fullcrossmenuchevron-up