Loading...
Εάν η σελίδα δεν φορτώνει, κάντε κλικ εδώ.
Loading...
laser αποτρίχωση σώματος

Laser Αποτρίχωση με Αλεξανδρίτη

Η Laser Αποτρίχωση βάζει τέλος στις συμβατικές μεθόδους αποτρίχωσης καταργώντας την επίμονη τριχοφυΐα γρήγορα, ανώδυνα και οριστικά.

Το συχνό ξύρισμα, η χρήση αποτριχωτικής μηχανής, το κερί και οι κρέμες αποτρίχωσης αποδίδουν μέτρια αποτελέσματα, επηρεάζουν την ποιότητα τις τρίχας και αφήνουν τα σημάδια τους στο δέρμα μας, χωρίς να προσφέρουν οριστική λύση.

Στην Cosmetic Derma Medicine, ως εξειδικευμένη πρότυπη κλινική Δερματολογίας και Πλαστικής Χειρουργικής, επαναφέρουμε την χαμένη αυτοπεποίθηση σε γυναίκες και άνδρες κάθε ηλικίας, χάρη στα τελευταίας γενιάς συστήματα Candela GentleLase και Candela GentleLase PRO με Αλεξανδρίτη, Laser Diode και Laser ND-YAG.

ΜΟΝΟ ΑΠΟ:

39

ΑΝΑ ΠΕΡΙΟΧΗ

Η Αποτριχωση με λειζερ Αλεξανδριτη αποτελεί την πλέον αποτελεσματική μέθοδο αποτρίχωσης, ιδανική για όλο το σώμα και σε αντίθεση με τις συνήθεις μεθόδους αποτρίχωσης – το αποτέλεσμα των οποίων είναι προσωρινό και πολλές φορές επώδυνο – βάζει τέλος στο πρόβλημα της επίμονης τριχοφυΐας. Πρόκειται για την ειδικότερη και αποτελεσματικότερη μέθοδο αποτρίχωσης με συχνότητα εκπομπής στα 755nm.

Το Laser Diode εκπέμπει μονοχρωματικό φως  μήκους κύματος 805nm και στοχεύει σε πιο καστανές τρίχες σε σχέση με το Laser Alexandrite. Τέλος, το Laser ND-YAG εκπέμπει στα 1064nm και αποτελεί ιδανική επιλογή για μαυρισμένες και σκουρόχρωμες επιδερμίδες (φωτότυπους IV & V), για εξαιρετικά επίμονη τριχοφυΐα σε ορμονοεξαρτώμενες περιοχές του σώματος  καθώς και για την αντιμετώπιση αγγειακών βλαβών.  

Η Λειζερ Αποτριχωση μπορεί να εφαρμοστεί σε κάθε περιοχή του σώματος όπου εντοπίζεται ανεπιθύμητη τριχοφυΐα και υπόσχεται λείο και βελούδινο δέρμα σε:

 • Μπικίνι (Bikini)
 • Χέρια (βραχίονες & αντιβράχια)
 • Μασχάλες
 • Πόδια (κνήμες & μηροί)
 • Στήθος
 • Κοιλία
 • Μέση
 • Γλουτούς

Επιπλέον, η Laser Αποτρίχωση Προσώπου προσφέρει εντυπωσιακά αποτελέσματα σε ολόκληρο το πρόσωπο (full face) και τοπικά σε άνω χείλος, πηγούνι, παρειές, φρύδια, λαιμό κλπ.

Τα αποτελέσματα είναι ορατά από την πρώτη κιόλας συνεδρία καθώς η ανεπιθύμητη τριχοφυΐα μειώνεται αισθητά και οι τρίχες γίνονται πιο απαλές και ανοιχτόχρωμες. Τα αποτελέσματα εξαρτώνται από τη σύστημα laser που χρησιμοποιείται, το χρώμα και την ποιότητα της τρίχας και του δέρματος, την περιοχή εφαρμογής καθώς και την ύπαρξη ή μη ορμονικών διαταραχών του ασθενή.

Το επιθυμητό αποτέλεσμα επιτυγχάνεται γρηγορότερα στις γυναίκες σε σχέση με τους άνδρες λόγω μικρότερης συγκέντρωσης κυκλοφορούντων  ανδρογόνων στο αίμα.

laser αποτρίχωση σώμα πλάτη άνδρας

laser αποτρίχωση σώμα μασχάλη γυναίκα

Οι συνεδρίες με Laser Alexandrite επαναλαμβάνονται περίπου κάθε 1-2 μήνες. Σε ορμονοεξαρτώμενες περιοχές όπως είναι το πρόσωπο, το στήθος και η κοιλιά, η μείωση της τριχοφυΐας είναι πιο βραδεία σε σύγκριση με το μπικίνι, τα πόδια και τα χέρια για τα οποία απαιτείται μικρός αριθμός συνεδρίων και μπορεί να επιτευχθεί ακόμη και πλήρης εξάλειψη της τριχοφυΐας σε μόλις 6 συνεδρίες.

Πριν από κάθε συνεδρία απαιτείται κούρεμα των τριχών της περιοχής, καθώς το laser στοχεύει στη ρίζα και όχι στο ελεύθερο στέλεχος αυτών.

Η περιοχή σαρώνεται με laser δέσμη φωτός διαμέτρου 2 εκ. ενώ ταυτόχρονα το σύστημα εκπέμπει ψυχρό αέρα, καθιστώντας τη θεραπεία εύκολη και ανώδυνη.

Μετά τη συνεδρία:

 • Μπορεί να παρουσιαστεί προσωρινό ερύθημα το οποίο υποχωρεί μέσα στις επόμενες ημέρες.
 • Θα πρέπει να χρησιμοποιηθούν ενυδατικές κρέμες τις οποίες συστήνει ο Δερματολόγος καθώς και αντιηλιακή κρέμα για την προστασία της περιοχές από τον ήλιο.

Χάρη στην εξελιγμένη τεχνολογία του συστήματος Candela GentleLase PRO με Laser Alexandrite,  η αποτρίχωση είναι ασφαλής και τους καλοκαιρινούς μήνες καθώς και σε ελαφρώς μαυρισμένα δέρματα.

 • Αποτελεί τη μοναδική επιστημονικά αποδεκτή μέθοδο απαλλαγής από την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα και η χρήση του laser γίνεται αποκλειστικά σε ιατρεία και ιατρικές κλινικές με την παρουσία Δερματολόγου ή Πλαστικού Χειρούργου.
 • Υπόσχεται γρήγορα και ανώδυνα αποτελέσματα. Ανάλογα με τη περιοχή εφαρμογής είναι δυνατόν να επιτευχθεί πλήρης εξάλειψη της τριχοφυΐας σε λιγότερες από 6 συνεδρίες.
 • Σε αντίθεση με τις συμβατικές μεθόδους αποτρίχωσης, υπευθύνων για θυλακίτιδα, επιδείνωση των ευρυαγγειών, αύξηση της τριχοφυΐας και χαλάρωση του δέρματος, δεν επηρεάζει τους πόρους και τη δομή της επιδερμίδας.
 • Το Laser Alexandrite είναι ιδανικό για την αποτρίχωση περιοχών του προσώπου όπως τα φρύδια και το μεσόφρυο στις οποίες η εφαρμογή άλλων μεθόδων φωτοαποτρίχωσης είναι αδύνατη.

Οι μέθοδοι αποτρίχωσης με Laser είναι ιδανικές για την θεραπεία αισθητικών και ιατρικών προβλημάτων όπως:

 • Αφαίρεση σκουρόχρωμων tattoo, με τη χρήση του πλέον ειδικού Laser Alexandrite τύπου Q Switch.
 • Θεραπεία μελαγχρωματικών βλαβών του δέρματος όπως κηλίδες, πανάδες, μελαγχρωματικές σμηγματορροικές υπερκερατώσεις και μέλασμα.
 • Θεραπεία μεμονωμένων περιπτώσεων ευρυαγγειών κάτω άκρων, χρώματος ιώδους ή κυανού.
 • Αποτρίχωση περιστατικών υπερτρίχωσης ή δασυτριχισμού που οφείλονται σε ορμονικές διαταραχές.
 • Αποτρίχωση περιστατικών με ιστορικό θηλωμάτων και κονδυλωμάτων προκειμένου να αποφευχθεί η εξάπλωση τους.
 • Αποτρίχωση ιατρικών περιστατικών όπως είναι οι θυλακίτιδες σε πρόσωπο και σώμα και η κύστη κόκκυγα.

ΒΡΑΒΕΙΑ - ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

O ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοτόπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies. Όροι χρήσηςOK