Αθήνα: + 30 210 6980451   Κηφισιά: + 30 210 6232220   Γλυφάδα: + 30 210 8980444    Θεσσαλονίκη: +30 2310 224240   Πάτρα: +30 2610 226562   Ρόδος: +30 22410 32700   Κύπρος: +357 25251040
Laser αποτρίχωση πρόσωπο | Cosmetic Derma Medicine
Υπηρεσίες Δερματολογίας & Πλαστικής Χειρουργικής

Laser αποτρίχωση πρόσωπο

laser αποτριχωση προσωπο 
Η laser αποτρίχωση προσώπου χαρίζει ένα απαλό καθαρό και λαμπερό πρόσωπο χωρίς ίχνος τριχοφυΐας σε άνω χείλος, παρειές, πηγούνι και φρύδια.

Το κερί, οι αποτριχωτικές κρέμες, η αποτρίχωση με κλωστή και το τσιμπιδάκι μπορούν να προκαλέσουν σοβαρά προβλήματα όπως πανάδες, θυλακίτιδα, ευρυαγγείες ή να αυξήσουν την τριχοφυΐα.

Η Laser Αποτρίχωση στο πρόσωπο αποτελεί τη μόνη λύση.

Αποτελεσματικότητα laser αποτρίχωσης προσώπου

Περιοχές laser αποτρίχωσης προσώπου

Laser αποτρίχωση πρόσωπο - Τιμές

Ενδιαφέρομαι για περισσότερες πληροφορίες

Φόρμα επικοινωνίας

 

Verification

  Ενημερωθείτε στο +302106980451 για το κόστος της laser αποτρίχωσης, καθώς και για ειδικές τιμές που υπάρχουν σήμερα.

 

Συχνές ερωτήσεις για τη Laser αποτρίχωση προσώπου

Η laser αποτρίχωση είναι αποτελεσματική και ασφαλής;

λειζερ προσωπου

Laser αποτρίχωση προσώπου στην Cosmetic Derma Medicine

Τα laser χρησιμοποιούνται στην ιατρική πάνω από 4 δεκαετίες και υπάρχει πλήθος κλινικών μελετών που αποδεικνύουν την αποτελεσματικότητά τους. Η laser αποτρίχωση προσώπου είναι η μόνη αποτελεσματική και ριζική μέθοδος.

Αν υπάρχουν ορμονικά προβλήματα, η laser αποτρίχωση στο πρόσωπο μπορεί να απαιτήσει περισσότερες συνεδρίες. Δεν υπάρχουν μακροπρόθεσμες ανεπιθύμητες ενέργειες από τη laser αποτρίχωση στο πρόσωπο, όταν αυτή διενεργείται από εξειδικευμένους δερματολόγους ή πλαστικούς χειρουργούς.

Μπορούμε να εξαλείψουμε τις λευκές τρίχες στο πρόσωπο;

Οι ακτίνες του laser απορροφώνται καλύτερα από καστανές ή σκουρόχρωμες τρίχες.

Η Cosmetic Derma Medicine έχει τη λύση και για τις λευκές τρίχες. Με μία εφαρμογή της επαναστατικής μεθόδου αφαίρεσης λευκών τριχών με punch που έχει αναπτύξει το κέντρο μας αφαιρούνται απλά ανώδυνα και για πάντα όλες οι λευκές τρίχες με πολύ λογικό κόστος.

Πόσες συνεδρίες laser αποτρίχωσης απαιτούνται στο πρόσωπο και πόσο συχνά γίνονται;

Η laser αποτρίχωση προσώπου μπορεί να απαιτήσει λίγο περισσότερες συνεδρίες από τις υπόλοιπες περιοχές, λόγω ορμονοεξάρτησης. Γενικά οι συνεδρίες που κυμαίνονται από 7 έως 10 και επαναλαμβάνονται κάθε 1,5 με 2 μήνες.

Για τουλάχιστον 1 μήνα μετά το laser η περιοχή είναι καθαρή από τρίχες.

Πονάει η αποτρίχωση με laser στο πρόσωπο;

Η Cosmetic Derma Medicine είναι η μόνη κλινική που διαθέτει δύο διαφορετικούς μηχανισμούς ψύξης στο σύστημα laser αποτρίχωσης που χρησιμοποιεί. Επομένως η laser αποτρίχωση προσώπου είναι σχετικά ανώδυνη. Η laser αποτρίχωση στο μουστάκι μπορεί να είναι λίγο πιο επώδυνη, αλλά με τους μηχανισμούν ψύξης που υπάρχουν, ο πόνος δεν αποτελεί πρόβλημα.

Αν έχω βγάλει τρίχες με τσιμπιδάκι ή κερί μπορώ να κάνω laser αποτρίχωση προσώπου;

Αν η τρίχα έχει ξεριζωθεί με τσιμπιδάκι, κερί ή αποτριχωτική μηχανή θα πρέπει να περάσουν περίπου 15 ημέρες για να γίνει laser αποτρίχωση προσώπου.
Στις περιπτώσεις αυτές κάνουμε laser αποτρίχωση στο πρόσωπο κατά την πρώτη επίσκεψη και ακολουθεί δωρεάν συμπληρωματική συνεδρία laser σε 15 ημέρες για πλήρη αποτελεσματικότητα.

Αν έχω χρησιμοποιήσει ξανθυντική κρέμα μπορώ να κάνω laser αποτρίχωση προσώπου;

Το ξανθυντικό αποχρωματίζει το στέλεχος της τρίχας και όχι τη ρίζα της.

Επομένως μπορεί να γίνει laser αποτρίχωση προσώπου ακόμη και αν κάποιος έχει ξανθύνει τις τρίχες του. Η συχνή όμως χρήση ξανθυντικού κάνει τις τρίχες σκληρές, μακριές και δύσκολες στο laser.

 

 Τι λένε οι πελάτες μας

Cosmetic Derma Medicine
laser-apotrixosi-testimonial-1Ασχολήθηκαν μαζί μου οι Δερματολόγοι της κλινικής και η διαδικασία ήταν ακριβώς όπως μου την περιέγραψαν.  Πραγματικά έμεινα κατενθουσιασμένη με τον επαγγελματισμό των ανθρώπων, τη λεπτομέρεια και τη σχολαστικότητα της δουλειάς τους. Με έκαναν να αισθανθώ άνετα και δεν πόνεσα καθόλου. Μετά την 3η θεραπεία η τριχοφυΐα μου είχε μειωθεί σημαντικά και δεν χρειάστηκα συνολικά πάνω από 8 φορές. Ταλαιπωρούμουν χρόνια από επίμονη τριχοφυΐα στην περιοχή του προσώπου μου. Είχα πολυκυστικές ωοθήκες και θεωρούσα ότι δεν υπάρχει λύση για το πρόβλημά μου.
Ο γυναικολόγος μου συνέστησε laser αποτρίχωση. Μακάρι να το είχα ξεκινήσει νωρίτερα!

Τα νέα μας

Η CDM στον τύπο

Facebook

Σε λίγα λεπτά στην ΕΡΤ1 η ιατρός της κλινικής μας Δρ. Konstantina Mamali, μιλάει για τους σπίλους και τι πρέπει να προσέχουμε..Συντονιστείτε! ... ΠερισσότεραΛιγότερα

Newsletter