Αθήνα: + 30 210 6980451   Κηφισιά: + 30 210 6232220   Γλυφάδα: + 30 210 8980444   Θεσσαλονίκη: +30 2310 224240   Πάτρα: +30 2610 226562   Ρόδος: +30 22410 32700   Κύπρος: +357 25251040
Fractional Laser σώματος | Cosmetic Derma Medicine
Υπηρεσίες Δερματολογίας & Πλαστικής Χειρουργικής

Fractional Laser σώματος

Έχετε χαλαρό δέρμα ή κυτταρίτιδα σε γλουτούς, κοιλιά, μηρούς, βραχίονες (μπράτσα);

Οι ακτίνες του Fractional Laser εισχωρούν στα βαθύτερα στρώματα της επιδερμίδας κινητοποιώντας τους μηχανισμούς της επούλωσης και της δημιουργίας νέου κολλαγόνου. Έτσι επιτελείται σύσφιξη και βελτιώνεται η όψη φλοιού πορτοκαλιού της επιδερμίδας.

Είναι ιδανικό για μικρές επιφάνειες όπως βραχίονες, κοιλιά και γλουτοί.

Μηχανισμός δράσης του fractional laser στη σύσφιξη σώματος

Το fractional laser προκαλεί χιλιάδες μη ορατούς μικροτραυματισμού κάτω από την επιδερμίδα, αφήνοντας ανέπαφη αυτή. Τα μικρά αυτά αόρατα τραύματα στο χόριο «ξεγελούν» τους μηχανισμούς επιδιόρθωσης και επούλωσης του δέρματος. Έτσι οι ινοβλάστες αυξάνουν την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης στην περιοχή της εφαρμογής του λέιζερ με αποτέλεσμα να αυξάνεται η ελαστικότητα και η σφριγηλότητα του δέρματος τοπικά. Ταυτόχρονα παράγεται και ινώδης συνδετικός ιστός υποεπιδερμιδικά. Ο ιστός αυτός αποτελεί ένα άριστο υποστηρικτικό στρώμα για την επιδερμίδα, βελτιώνοντας την χαλάρωση και ρυτίδωση που παρουσιάζει με την πάροδο των ετών.

Τα τελευταία χρόνια συνδυάζουμε την θεραπεία Fractional Laser με τη θεραπεία PRP (Platelet Rich Plasma). Ο συνδυασμός αυτός επαυξάνει και επιταχύνει τους μηχανισμούς επούλωσης του δέρματος και επιτυγχάνονται τα ανώτερα δυνατά αποτελέσματα. Κατά τη θεραπεία PRP λαμβάνεται μικρή ποσότητα αίματος από τον ενδιαφερόμενο και στη συνέχεια υφίσταται φυγοκέντρηση. Με τη φυγοκέντρηση διαχωρίζεται το πλάσμα από τα έμμορφα στοιχεία του αίματος. Λαμβάνεται το πλούσιο σε αιμοπετάλια πλάσμα, το οποίο στη συνέχεια ενεργοποιείται με ιόντα ασβεστίου. Το ενεργοποιημένο πλάσμα κατόπιν εγχέεται στο δέρμα όπου έχει προηγηθεί η εφαρμογή του λέιζερ. Η έγχυση γίνεται είτε με λεπτές βελόνες ή μη ενέσιμα με micro-needling χρησιμοποιώντας τη συσκευή Dermapen. Το αποτέλεσμα είναι η δραματική αύξηση της ανάπλασης και σύσφιξης στην περιοχή.

Μπορεί να συνδυαστεί με πολύ καλά αποτελέσματα με:
Laser Smartlipo

Πρόκειται για την laser υποβοηθούμενη λιποαναρρόφηση που γίνεται με τοπική αναισθησία στον χώρο του ιατρείου. Τόσο προεπεμβατικά όσο και μετεπεμβατικά μπορέι να εφαρμοστεί fractional laser για αύξηση της ελαστικότητας του δέρματος.

Μεσοθεραπεία λιπόλυσης

Πρόκειται για ενέσιμη εισαγωγή λιποδιαλυτικών ουσιών εντός του υποδόριου ιστού. Ο συνδυασμός του fractional laser με την ενέσιμη μεσοθεραπεία εξασφαλίζει μείωση πόντων χωρίς τον κίνδυνο της χαλάρωσης των ιστών.

Μεσοθεραπεία σύσφιξης

Πρόκειται για ενέσιμη εισαγωγή συσφιγκτικών ουσιών εντός του υποδόριου ιστού. Τέτοιες ουσίες είναι η Ν -ακετυλκυστείνη, βιταμίνες, αμινοξέα τα οποία συγχωνεύονται σε ειδικά «κοκτέιλ»διαλυμάτων μεσοθεραπείας.

Μεγιστοποίηση αποτελεσματων σύσφιξης fractional laser

Οι θεραπείες σώματος απαιτούν συνδυασμένη προσπάθεια τόσο από την πλευρά της αισθητικής δερματολογίας όσο και από τον ίδιο τον ενδιαφερόμενο. Η τακτική άσκηση σε συνδυασμό με ισορροπημένη διατροφή είναι απαραίτητα από την πλευρά του «ασθενούς», τόσο για την πιο γρήγορη επίτευξη του στόχου, όσο και για την μακροχρόνια διατήρηση αυτού. Ταυτόχρονα απαιτείται η επαρκής πρόσληψη νερού που θα βοηθήσει στην ενυδάτωση και αύξηση της ελαστικότητας του δέρματος. Στα πλαίσια αυτά η αισθητική δερματολογία έρχεται να ενισχύσει εξωγενώς την παραγωγή κολλαγόνου. Ο συνδυασμός διαφορετικών θεραπειών, η τακτική επανάληψη αυτών και η σωστή τήρηση των ιατρικών οδηγιών υπόσχεται τα μέγιστα αποτελέσματα. Στην Cosmetic Derma Medicine η εφαρμογή των ιατρικών θεραπειών υποστηρίζεται από το πρότυπο κέντρο διατροφής του ομίλου που διασφαλίζει τα μέγιστα δυνατά αποτελέσματα.

Ενδιαφέρομαι για περισσότερες πληροφορίες

Τα νέα μας

Η CDM στον τύπο

Facebook

H Δρ. Konstantina Mamali, εξηγεί στην Katerina Kainourgiou και στην εκπομπή "Φτιάξε καφέ να στα πω" την διαδικασία της λιποαναρρόφησης χωρίς νυστέρι, με laser Smartlipo! ... ΠερισσότεραΛιγότερα

Newsletter