Αθήνα: + 30 210 6980451   Κηφισιά: + 30 210 6232220   Γλυφάδα: + 30 210 8980444    Θεσσαλονίκη: +30 2310 224240   Πάτρα: +30 2610 226562   Ρόδος: +30 22410 32700   Κύπρος: +357 25251040
Ανάπλαση Προσώπου | Cosmetic Derma Medicine
Υπηρεσίες Δερματολογίας & Πλαστικής Χειρουργικής

Ανάπλαση Προσώπου

therapeies-prosopou-esoteriki
Αποκτήστε πάλι τη χαμένη λάμψη και νεανική όψη στο δέρμα σας και σβήστε τα σημάδια του χρόνου. Με τον όρο ανάπλαση δέρματος εννοούμε την παραγωγή νέου δέρματος κάτω από την επιδερμίδα, με αποτέλεσμα την επιδιόρθωση φθορών και ατελειών που επιφέρει το πέρασμα του χρόνου.

Με το Fractional Laser, το δέρμα μας ξαναγεννιέται. Πρόκειται για το μόνο laser που εισέρχεται στα βαθύτερα στρώματα του δέρματος αφήνοντας ανέπαφη την επιδερμίδα, προκαλώντας εκ νέου παραγωγή καινούριου κολλαγόνου.

Έτσι, χωρίς να ξεφλουδίζει την επιδερμίδα σβήνει τις ρυτίδες, τις κηλίδες, συσφίγγει τους πόρους, εξαλείφει τις ουλές ακμής και κάνει ουσιαστική σύσφιξη.

Η ανάπλαση με fractional laser μπορεί να συνδυαστεί με την αυτόλογη μεσοθεραπεία PRP. Πρόκειται για την πρωτοποριακή θεραπεία Total Plasma Lift με την οποία μεγιστοποιούνται τα αποτελέσματα αντιγήρανσης και ανάπλασης του δέρματος. Οι θεραπείες ανάπλασης του δέρματος απαιτούν συνεδρίες καθώς οι ινοβλάστες απαιτούν περιοδική διέγερση προκειμένου να παράξουν νέο κολλαγόνο. Το Fractional laser σε συνδυασμό ή όχι με PRP απαιτεί 6-7 συνεδρίες για ένα αποτέλεσμα που θα διαρκέσει έως και ένα χρόνο.

 

Η ανάπλαση προσώπου μπορεί να συνδυαστεί με πολύ καλά αποτελέσματα με:

Εμφυτεύματα υαλουρονικού οξέος
PRP
Νήματα PDO
Δερμοαπόξεση με μικροκρυστάλλους
Χημικά peeling
Μεσοθεραπεία
  Ενημερωθείτε στο +302106980451 για το κόστος των θεραπειών ανάπλασης, καθώς και για ειδικές τιμές που υπάρχουν σήμερα.
 

Συχνές ερωτήσεις για την Ανάπλαση προσώπου

 

Τι αποτελέσματα έχει η ανάπλαση με Fractional laser και πόσο ασφαλής είναι;

To Fractional Laser είναι laser CO2, που είναι ένα μηχάνημα δοκιμασμένο επί 4 δεκαετίες στην ιατρική. Είναι απόλυτα ασφαλές. Όσο για την αποτελεσματικότητά του δεν το ονομάζουν άδικα “lifting χωρίς νυστέρι”, γιατί έχει την αποτελεσματικότητα ενός χειρουργικού lifting, χωρίς τον πόνο και την ταλαιπωρία αυτού.

Είναι επώδυνο το Fractional Laser και τι πρέπει να περιμένω μετά τη θεραπεία;

Η συνεδρία με Fractional Laser είναι κατά βάση ανώδυνη και άριστα ανεκτή. Αισθάνεται κανείς ήπια, ανεπαίσθητα τσιμπήματα που είναι απόλυτα ανεκτά.
Μετά το τέλος της θεραπείας υπάρχει ένα ήπιο ερύθημα στην περιοχή που μοιάζει με το κοκκίνισμα της απότομης έκθεσης στον ήλιο. Το ήπιο αυτό ερύθημα καλύπτεται εύκολα με make up και διαρκεί λίγες ώρες

Υπάρχει χρόνος αποθεραπείας και ποτέ μπορώ να επιστρέψω στην εργασία μου

Μετά τη θεραπεία μπορεί κάποιος άμεσα να επιστρέψει στις δραστηριότητές του. Μια ήπια ερυθρότητα που μπορεί να υπάρχει στην περιοχή για λίγες ώρες, μπορεί να καλυφθεί πολύ εύκολα με make up.

Πόσες θεραπείες Fractional laser χρειάζονται για ένα καλό αποτέλεσμα;

Ο αριθμός των συνεδριών εξαρτάται από την κατάσταση του δέρματος. Συνήθως απαιτούνται 5 με 6 συνεδρίες σε διαστήματα των 20-30 ημερών. Το αποτέλεσμα είναι ορατό από την πρώτη κιόλας φορά. Το δέρμα φαίνεται πιο αναζωογονημένο, λείο, φωτεινό και σφριγηλό χωρίς τα σημάδια του χρόνου επάνω του. Στην περίπτωση των σημαδιών και των ουλών ο αριθμός των συνεδριών εξαρτάται από το μέγεθος του προβλήματος. Ο συνδυασμός με PRP δίνει τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα.

Με ποια σειρά θα πρέπει να γίνονται οι θεραπείες ανάπλασης δέρματος;

Το fractional laser και PRP θα πρέπει να προηγείται των ενέσιμων θεραπειών οι οποίες μπορούν να γίνουν ακόμη και την ίδια ημέρα μετά όμως από το fractional laser. Αντιθέτως τα χημικά peeling θα πρέπει να γίνονται σε απόσταση 15 ημερών από την θεραπεία με fractional laser. Η εφαρμογή νημάτων και η μεσοθεραπεία δεν έχουν περιορισμό για το πότε μπορούν να εφαρμοστούν.

Γιατί να επιλέξω την Cosmetic Derma Medicine για τη θεραπεία με Fractional Laser;

Η θεραπεία διενεργείται αποκλειστικά από την ιατρική ομάδα της κλινικής που έχει εμπειρία εκατοντάδων περιστατικών εξασφαλίζοντας το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Τα νέα μας

Η CDM στον τύπο

Facebook

Σε λίγα λεπτά στην ΕΡΤ1 η ιατρός της κλινικής μας Δρ. Konstantina Mamali, μιλάει για τους σπίλους και τι πρέπει να προσέχουμε..Συντονιστείτε! ... ΠερισσότεραΛιγότερα

Newsletter