Αθήνα: + 30 210 6980451   Κηφισιά: + 30 210 6232220   Γλυφάδα: + 30 210 8980444    Θεσσαλονίκη: +30 2310 224240   Πάτρα: +30 2610 226562   Ρόδος: +30 22410 32700   Κύπρος: +357 25251040
Υπεριδρωσία με Smartlipo Laser | Cosmetic Derma Medicine
Υπηρεσίες Δερματολογίας & Πλαστικής Χειρουργικής

Υπεριδρωσία με Smartlipo Laser

aisthitiki-dermatologia
Μασχαλιαία Υπεριδρωσία είναι η παθολογική υπερβολική έκκριση ιδρώτα από τους εκκρινείς ιδρωτοποιούς αδένες της μασχάλης.

Το laser υπεριδρωσίας είναι η πιο σύγχρονη θεραπεία μασχαλιαίας υπεριδρωσίας με μόνιμα αποτελέσματα.

Laser υπεριδρωσίας

Πώς λειτουργεί το Laser υπεριδρωσίας

Θεραπεία μασχαλιαίας υπεριδρωσίας με laser

Κόστος Laser υπεριδρωσίας

 

  Ενημερωθείτε στο +302106980451 για το κόστος της θεραπείας υπεριδρωσίας, καθώς και για ειδικές τιμές που υπάρχουν σήμερα.

Η Cosmetic Derma Medicine είναι ένα από τα πρώτα κέντρα που εφαρμόζουν laser υπεριδρωσίας στην Ελλάδα με μεγάλο αριθμό περιστατικών, ενώ οι ιατροί του καλούνται συχνά να παρουσιάσουν την τεχνική σε διεθνή συνέδρια.

 

Ενδιαφέρομαι για περισσότερες πληροφορίες

Φόρμα επικοινωνίας

 

Verification

Συχνές ερωτήσεις για την Υπεριδρωσία με Smartlipo Laser

 

Είναι επώδυνη διαδικασία το laser της υπεριδρωσίας;

Το laser υπεριδρωσίας είναι ανώδυνη διαδικασία. Γίνεται με τοπική αναισθησία στην περιοχή των μασχαλών. Μετά τη θεραπεία της μασχαλιαίας υπεριδρωσίας δεν παρατηρείται ευαισθησία ή πόνος και ο ασθενής δεν απέχει από τις δραστηριότητές του.

Τι ποσοστό επιτυχίας έχει το laser υπεριδρωσίας και πότε φαίνεται το αποτέλεσμα;

Το ποσοστό επιτυχίας του laser υπεριδρωσίας, αν η μέθοδος γίνει από έμπειρο δερματολόγο ή πλαστικό χειρουργό μπορεί να ξεπεράσει το 85%. Το αποτέλεσμα της στη μασχαλιαία υπεριδρωσία αρχίζει να φαίνεται από τις πρώτες ημέρες μετά την επέμβαση και ολοκληρώνεται τους επόμενους μήνες. Σε περιπτώσεις με έντονο πρόβλημα εφίδρωσης μπορεί να απαιτηθούν πάνω από μία συνεδρίες. Σε κάθε συνεδρία όμως η μείωση που επιτελείται είναι μόνιμη και συνοδεύει τον ασθενή σε όλη τη διάρκεια της ζωής του.

Έχει παρενέργειες το laser υπεριδρωσίας;

Η εφαρμογή του laser υπεριδρωσίας είναι τόσο απλή, όσο η αφαίρεση μιας ελιάς, καθώς γίνεται υπό τοπική αναισθησία. Πρέπει να γίνεται όμως από έμπειρο Δερματολόγο ή Πλαστικό Χειρουργό που θα γνωρίζει καλά την ανατομία της μασχάλης, ώστε να γίνει η θεραπεία σωστά, οπότε και η πιθανότητα παρενεργειών είναι μηδαμινή.

Είναι το laser υπεριδρωσίας κατάλληλο για μένα;

Δεν υπάρχουν αντενδείξεις για την εφαρμογή του laser υπεριδρωσίας και οποιοσδήποτε επιθυμεί τη μόνιμη λύση της μασχαλιαίας υπεριδρωσίας είναι κατάλληλος.

Γιατί να επιλέξω την Cosmetic Derma Medicine για τη θεραπεία της μασχαλιαίας υπεριδρωσίας;

Οι ιατροί της Cosmetic Derma Medicine με την κατάρτιση και την εμπειρία τους εγγυώνται το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Το κέντρο επίσης διαθέτει το τελευταίας γενιάς Laser υπεριδρωσίας (Smartlipo – DEKA) και είναι ένα από τα κέντρα αναφοράς στη μασχαλιαία υπεριδρωσία στην Ελλάδα.

 

 Τι λένε οι πελάτες μας

Cosmetic Derma Medicine
Έπασχα από μασχαλιαία υπεριδρωσία από την παιδική μου ηλικία. Μετά την εφηβεία το πρόβλημα έγινε εντονότερο και μου ήταν δύσκολο να φορέσω τα ρούχα που ήθελα. Ξεκίνησα κάνοντας botox για αρκετά χρόνια με καλά αποτελέσματα, αλλά αναζητούσα μια πιο μόνιμη λύση. Μετά από σχετική έρευνα, επέλεξα την Cosmetic Derma Medicine όπου έκανα laser υπεριδρωσίας Smartlipo. Η θεραπεία ήταν σύντομη, ανώδυνη και το αποτέλεσμα άμεσο από την αρχή. Είμαι πολύ ευχαριστημένη με την επιλογή μου αυτή και μετανιώνω που δεν το έκανα νωρίτερα.

Τα νέα μας

Η CDM στον τύπο

Facebook

Σε λίγα λεπτά στην ΕΡΤ1 η ιατρός της κλινικής μας Δρ. Konstantina Mamali, μιλάει για τους σπίλους και τι πρέπει να προσέχουμε..Συντονιστείτε! ... ΠερισσότεραΛιγότερα

Newsletter