Αθήνα: + 30 210 6980451   Κηφισιά: + 30 210 6232220   Γλυφάδα: + 30 210 8980444    Θεσσαλονίκη: +30 2310 224240   Πάτρα: +30 2610 226562   Ρόδος: +30 22410 32700   Κύπρος: +357 25251040
Σύσφιξη προσώπου | Cosmetic Derma Medicine
Υπηρεσίες Δερματολογίας & Πλαστικής Χειρουργικής

Σύσφιξη προσώπου

therapeies-prosopou-esoteriki
Αν νιώθετε ότι το δέρμα σας έχει χάσει την ελαστικότητά του και εμφανίζει σημάδια χαλάρωσης γύρω από τα μάτια, το στόμα, το περίγραμμα του προσώπου ή τον λαιμό, είναι η στιγμή να ξεκινήσετε κάποια από τις θεραπείες σύσφιξης που προσφέρει η Αισθητική Δερματολογία σήμερα.

Το Fractional Laser είναι μια από τις πιο αποτελεσματικές θεραπείες που μπορεί να κάνει σύσφιξη προσώπου και λαιμού.

Μέσω της δημιουργίας νέου κολλαγόνου και ελαστίνης αποκαθίσταται η ελαστικότητα της επιδερμίδας. Επαναπροσδιορίζεται το οβάλ του προσώπου, βελτιώνεται η περιοχή των ματιών και ο λαιμός αποκτά πιο νεανική όψη.

Το fractional laser μπορεί να εφαρμοστεί είτε μόνο του είτε σε συνδυασμό με την αυτόλογη μεσοθεραπεία PRP προσφέροντας ακόμη καλύτερα αποτελέσματα σύσφιξης προσώπου, καθώς ενισχύεται η παραγωγή νέου κολλαγόνου. Ο συνδυασμός Fractional Laser και PRP ονομάζεται Total Plasma Lift.

Μία πρωτοποριακή θεραπεία σύσφιξης προσώπου και λαιμού είναι επίσης τα νήματα PDO.

Πρόκειται για πλήρως βιοαπορροφήσιμα νήματα που εισάγονται κάτω από την επιδερμίδα με μορφή πλέγματος. Η διάσπασή τους οδηγεί σταδιακά στην παραγωγή κολλαγόνου με αποτέλεσμα την σύσφιξη και ανόρθωση του δέρματος, προσώπου και λαιμού.

Η 3η βασική θεραπεία σύσφιξης προσώπου είναι η τεχνολογία υπερήχων και ραδιοσυχνοτήτων Ultrasound-RF. Με την δύναμη των διπολικών ραδιοσυχνοτήτων ενεργοποιούνται οι ινοβλάστες της επιδερμίδας με αποτέλεσμα την παραγωγή νέου κολλαγόνου και ελαστίνης και τη σύσφιξη σε πρόσωπο και λαιμό.

Όλες οι πιο πάνω θεραπείες συνδυάζονται μεταξύ τους με σκοπό την επίτευξη του καλύτερου δυνατού αποτελέσματος.

  Ενημερωθείτε στο +302106980451 για το κόστος των θεραπειών σύσφιξης προσώπου, καθώς και για ειδικές τιμές που υπάρχουν σήμερα.

Οι θεραπείες σύσφιξης προσώπου μπορούν να συνδυαστούν επίσης και με άλλες θεραπείες της αισθητικής δερματολογίας όπως:

Εμφυτεύματα υαλουρονικού οξέος
Δερμοαπόξεση με μικροκρυστάλλους
Χημικά peeling
Μεσοθεραπεία
Βλεφαροπλαστική
 

 

Συχνές ερωτήσεις για τη Σύσφιξη προσώπου

 

Είναι αποτελεσματική και ασφαλής η ανάπλαση με Fractional laser και PRP;

To Fractional Laser είναι laser CO2, που είναι ένα μηχάνημα δοκιμασμένο επί 4 δεκαετίες στην ιατρική. Είναι απόλυτα ασφαλές για την ανάπλαση προσώπου. Επιπλέον η αυτόλογη μεσοθεραπεία με πλάσμα πλούσιο σε αιμοπετάλια προέρχεται από το ίδιο μας το αίμα και είναι απόλυτα ασφαλής. Απαιτούνται 5-7 συνεδρίες σε μεσοδιαστήματα του ενός μήνα, ενώ το αποτέλεσμα μπορεί να ξεπεράσει τον ενάμιση χρόνο.

Όσο για την αποτελεσματικότητά του δεν το ονομάζουν άδικα «lifting χωρίς νυστέρι», γιατί έχει την αποτελεσματικότητα ενός χειρουργικού lifting, χωρίς τον πόνο και την ταλαιπωρία αυτού.

Πότε να προτιμήσω το Ultrasound - Rf και πότε το Fractional Laser;

 Η θεραπεία Ultrasound- Rf προτιμάται σε μικρότερα προβλήματα χαλάρωσης προσώπου και λαιμού και απαιτούνται περισσότερες συνεδρίες (10-12) για την επίτευξη του τελικού αποτελέσματος. Εϊναι επίσης ανώδυνη και χωρίς παρενέργειες μέθοδος με αποτέλεσμα που διαρκεί επίσης έναν χρόνο περίπου. 

Πότε να προτιμήσω την σύσφιξη με νήματα προσώπου PDO;

Τα νήματα χρησιμοποιούνται σε πιο έντονα προβλήματα χαλάρωσης ή όταν κάποιος δεν θέλει να υποβληθεί σε επαναλαμβανόμενες συνεδρίες καθώς απαιτείται μία και μόνη θεραπεία με την εισαγωγή των νημάτων κάτω από την επιδερμίδα. Προτιμάται όταν εκτός από σύσφιξη θέλουμε να πετύχουμε και ανόρθωση (lift) προσώπου και λαιμού.

Γιατί να επιλέξω την Cosmetic Derma Medicine για τη θεραπεία σύσφιξης προσώπου;

Συνδυάζονται το Total Plasma Lift, Ultrasound – RF και τα νήματα PDO;

Οι τρεις αυτές κύριες θεραπείες σύσφιξης προσώπου συνδυάζονται πολύ καλά μεταξύ τους ως εξής:

Προηγείται η θεραπεία Ultrasound – Rf, ακολουθεί κύκλος θεραπειών Total Plasma Lift και τέλος εφαρμόζονται τα νήματα όπου απαιτούνται για την ανόρθωση του προσώπου./accordion_toggle]ArrayΗ Cosmetic Derma Medicine διαθέτει το τελευταίας γενιάς και πιο αποτελεσματικό CO2 Fractional Laser.
Η Cosmetic Derma Medicine διαθέτει το τελευταίας γενιάς και πιο αποτελεσματικό CO2 Fractional Laser. Επίσης οι Δερματολόγοι της κλινικής διαθέτουν μεγάλη εμπειρία στην χρήση νημάτων εξασφαλίζοντας το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Τα νέα μας

Η CDM στον τύπο

Facebook

Σε λίγα λεπτά στην ΕΡΤ1 η ιατρός της κλινικής μας Δρ. Konstantina Mamali, μιλάει για τους σπίλους και τι πρέπει να προσέχουμε..Συντονιστείτε! ... ΠερισσότεραΛιγότερα

Newsletter