Αθήνα: + 30 210 6980451   Κηφισιά: + 30 210 6232220   Γλυφάδα: + 30 210 8980444    Θεσσαλονίκη: +30 2310 224240   Πάτρα: +30 2610 226562   Ρόδος: +30 22410 32700   Κύπρος: +357 25251040
Αντιγήρανση | Cosmetic Derma Medicine
Υπηρεσίες Δερματολογίας & Πλαστικής Χειρουργικής

Αντιγήρανση

therapeies-prosopou-esoterikiΗ γήρανση είναι μια φυσική διαδικασία που καθορίζεται από γενετικούς παράγοντες αλλά και τις περιβαλλοντικές συνθήκες, όπως για παράδειγμα την επίδραση της ηλιακής ακτινοβολίας, το κάπνισμα, τη μη ισορροπημένη διατροφή, την έλλειψη ύπνου κ.α.
Αντιπροσωπεύει ένα σύνολο σωματικών, ψυχολογικών και κοινωνικών αλλαγών που συμβαίνουν στον ανθρώπινο οργανισμό με την πάροδο του χρόνου.
Σε αυτή τη διαδικασία οι άνθρωποι έχουν επέμβει προσπαθώντας να δείχνουν όσο το δυνατόν νεότεροι. Η ανάγκη αυτή δημιούργησε έναν ξεχωριστό κλάδο της ιατρικής, την αισθητική δερματολογία, που ασχολείται με την εφαρμογή θεραπειών ενίσχυσης της εικόνας του ανθρώπου στα πλαίσια μιας πιο νεανικής εμφάνισης.
Η αισθητική δερματολογία διαρκώς εξελίσσεται παρέχοντας υπηρεσίες που σκοπό έχουν την εξάλειψη των σημαδιών του χρόνου από το πρόσωπο και το σώμα με τη χρήση υλικών και μηχανημάτων.

antigiransi-inpage-image-1
Στην Cosmetic Derma Medicine παρέχεται πλήθος απλών, μη επεμβατικών θεραπειών αλλά και πιο επεμβατικών θεραπειών αντιγήρανσης ανάλογα με την περίπτωση για τη μείωση των ρυτίδων, των λεπτών γραμμών, των κουρασμένων ματιών και γενικά των σημαδιών που αφήνει στο δέρμα μας το πέρασμα του χρόνου.

Όλες αυτές οι θεραπείες γίνονται από εξειδικευμένους δερματολόγους και πλαστικούς χειρουργούς της κλινικής Cosmetic Derma Medicine με την βοήθεια της άριστα καταρτισμένης ομάδας των νοσηλευτών.

Στην κλινική μας παρέχεται ένα ευρύ πλήθος θεραπειών για την πρόληψη και αντιμετώπιση των ρυτίδων και της γήρανσης με εξαιρετικά αποτελέσματα.
Αναφέρονται παρακάτω οι κυριότερες:

 Εμφυτεύματα υαλουρονικού οξέος

Αποσκοπούν στο γέμισμα λεπτών ή πιο βαθιών ρυτίδων κυρίως στο mid face και στην αποκατάσταση του χαμένου όγκου στο πρόσωπο και κυρίως στα ζυγωματικά και στα χείλη.

 Μεσοθεραπεία προσώπου

Μπορεί να είναι ενέσιμη ή μη και αποσκοπεί στην βαθιά ενυδάτωση του προσώπου με την είσοδο βιταμινών και υαλουρονικού οξέος κάτω από την επιδερμίδα. Απαιτούνται επαναλήψεις ανά 15 ημέρες για την επίτευξη του καλύτερου δυνατού αποτελέσματος.

 PRP Αυτόλογη μεσοθεραπεία προσώπου

Πρόκειται για μια από τις πιο καινοτόμες θεραπείες σήμερα που αξιοποιεί το αίμα μας λαμβάνοντας το πλούσιο σε αιμοπετάλια πλάσμα. Ονομάζεται αυτόλογη μεσοθεραπεία και οδηγεί σε εντυπωσιακά αποτελέσματα στην ανάπλαση του προσώπου και την βελτίωση λεπτών γραμμών.

 Fractional Laser

Το Fractional Laser μόνο του ή σε συνδυασμό με το PRP οδηγεί σε ολική ανάπλαση της επιδερμίδας και μείωση των διεσταλμένων πόρων, των ρυτίδων έκφρασης κάνοντας ταυτόχρονα σύσφιξη στην περιοχή.

 Νήματα προσώπου

Τα νήματα PDO στοχεύουν στην ανόρθωση της επιδερμίδας και είναι ιδανικά για την χαλάρωση του λαιμού, του οβάλ του προσώπου, των παρειών. Χρησιμοποιούνται επίσης και στο σώμα για ανόρθωση μηρών, γλουτών και σύσφιξη του δέρματος της κοιλιάς και των μπράτσων. Είναι αναμφίβολα μια από τις κορυφαίες θεραπείες αντιγήρανσης.

 Ultrasound-RF θεραπεία προσώπου

Η θεραπεία αυτή αξιοποιεί τη δύναμη των υπερήχων και ραδιοσυχνοτήτων και κάνει σύσφιξη του προσώπου και του λαιμού. Απαιτούνται 10-12 συνεδρίες για το τελικό αποτέλεσμα.

Εμφυτεύματα αυτόλογου λίπους

 

  Ενημερωθείτε στο +302106980451 για το κόστος των θεραπειών αντιγήρανσης, καθώς και για ειδικές τιμές που υπάρχουν σήμερα.

 

 
Όλες οι πιο πάνω θεραπείες μπορούν άριστα να συνδυαστούν με:
 
Δερμοαπόξεση με μικροκρυστάλλους
Χημικό peeling

ή με άλλες μεθόδους της αισθητικής πλαστικής χειρουργικής, όπως:

 Βλεφαροπλαστική

 

Ενδιαφέρομαι για περισσότερες πληροφορίες

Φόρμα επικοινωνίας

 

Verification

 

Τα νέα μας

Η CDM στον τύπο

Facebook

Σε λίγα λεπτά στην ΕΡΤ1 η ιατρός της κλινικής μας Δρ. Konstantina Mamali, μιλάει για τους σπίλους και τι πρέπει να προσέχουμε..Συντονιστείτε! ... ΠερισσότεραΛιγότερα

Newsletter