Loading...
Εάν η σελίδα δεν φορτώνει, κάντε κλικ εδώ.
Loading...
laser λιποαναρρόφηση smartlipo

Laser Λιποαναρρόφηση Smartlipo

Η Laser Λιποαναρρόφηση Smartlipo καταπολεμά μόνιμα το τοπικό πάχος, συσφίγγει το δέρμα και μας απαλλάσσει οριστικά από την όψη φλοιού πορτοκαλιού.

Ένα όμορφο και σμιλεμένο σώμα ήταν και είναι πάντα το ζητούμενο κάθε άνδρα και γυναίκας, ανεξαρτήτως ηλικίας. Ωστόσο, αν και η υγιεινή διατροφή και η άσκηση αποτελούν για πολλούς από εμάς αναπόσπαστο κομμάτι της πολυάσχολης καθημερινότητάς μας, το τοπικό πάχος και η επίμονη κυτταρίτιδα αλλοιώνουν την εικόνα μας και μας κάνουν να αισθανόμαστε άβολα με τη σιλουέτα μας. Μια συνεδρία Laser Λιποαναρρόφησης Smartlipo  στην Cosmetic Derma Medicine είναι αρκετή για να ανακτήσουμε τη χαμένη μας αυτοπεποίθηση, χωρίς νυστέρι και με μηδενικό χρόνο αποθεραπείας.

ΤΙΜΗ:

1.290

ΑΝΑ ΠΕΡΙΟΧΗ

ΧΩΡΙΣ νυστέρι και με ΜΗΔΕΝΙΚΟ χρόνο αποθεραπείας

Ακολουθώντας την τάση των σύγχρονων μεθόδων Αισθητικής Δερματολογίας και Πλαστικής Χειρουργικής, η Laser Λιποαναρρόφηση Smartlipo αποτελεί την εξέλιξη της «κλασικής» επεμβατικής Λιποαναρρόφησης και εγγυάται να μας απαλλάξει οριστικά από τα «ψωμάκια» και το συσσωρευμένο λίπος της κοιλιάς, των γλουτών, των μηρών, των γαμπών και άλλων περιοχών όπου το υποδόριο  στρώμα είναι αρκετά παχύ και αντιστέκεται στην ισορροπημένη διατροφή και άσκηση.

Η ελάχιστα επεμβατική θεραπεία Laser Λιποαναρρόφηση Smartlipo στηρίζει την καινοτομία της στο υπερσύγχρονο ND-YAG laser που επιδρά στα λιποκύτταρα προκαλώντας τη λύση τους και ταυτόχρονα συσφίγγει την επιδερμίδα. Αναλυτικότερα, αφού προηγηθεί τοπική αναισθησία, η οπτική ίνα του laser εισέρχεται μέσω μιας οπής απευθείας στον υποδόριο ιστό της προβληματικής περιοχής, λιώνει τα λιποκύτταρα και τα μετατρέπει σε ένα λεπτόρρευστο υγρό, χωρίς την καταστροφή των υποκείμενων ιστών και του δέρματος.

Στη συνέχεια το ρευστοποιημένο λίπος αναρροφάται με τη βοήθεια μιας λεπτής ατραυματικής κάνουλας, επιτυγχάνοντας αφαίρεση λίπους και μείωση πόντων. Η δράση του laser δεν σταματά εκεί, καθώς  το φως και η θερμική ενέργεια διασπούν τις ανώμαλες εναποθέσεις λίπους, υπεύθυνες για την όψη φλοιού πορτοκαλιού, κάνοντας ταυτόχρονα σύσφιγξη μέσω της παραγωγής νέου κολλαγόνου.

Laser Λιποαναρρόφηση Smartlipo – Στάδια

 

Τα στάδια της laser λιπόλυσης Smartlipo είναι τα ακόλουθα:

Στάδιο Ι: Στάδιο τοπικής αναισθησίας. Στο σημείο που δουλεύουμε δημιουργούμε 2 μικρές οπές διαμέτρου κάτω των 2 mm. Μέσα από τις οπές αυτές εισάγεται με τη βοήθεια λεπτής κάνουλας διάλυμα τοπικής αναισθησίας (tumescent anesthesia – ξυλοκαϊνη (λιδοδκαϊνη) με αδρεναλίνη). Κατά το στάδιο αυτό ο λιπώδης υποδόριος ιστός έχει πλήρως αναισθητοποιηθεί και ο ασθενής δεν νιώθει πόνο.

Στάδιο ΙΙ: Στάδιο laser λιπόλυσης. Μετά την ολοκλήρωση της τοπικής αναισθησίας εισάγεται από τις μικροσκοπικές οπές υποδερματικά μια πολύ λεπτή οπτική ίνα ND-Yag Smartlipo Laser. Το laser αυτό σαρώνει όλη την υποδόρια περιοχή οδηγώντας στο λιώσιμο και ρευστοποίηση του υποδόριου λίπους, καθώς και στην νεοκολλαγονογένεση στην περιοχή ενεργοποιώντας τους ινοβλάστες που είναι τα κύτταρα που παράγουν κολλαγόνο και ελαστίνη, προκαλώντας σύσφιγξη.

Στάδιο ΙΙΙ: Στάδιο αναρρόφησης του λίπους. Αφού η διαδικασία laser λιπόλυσης έχει ολοκληρωθεί ακολουθεί το στάδιο της αναρρόφησης του ρευστοποιημένου λίπους με λεπτή μικροκάνουλα διαμέτρου όχι μεγαλύτερης του 1,5 mm. Με το στάδιο αυτό ολοκληρώνεται η laser λιπόλυση – λιποαναρρόφηση Smartlipo που οδηγεί στη μόνιμη αφαίρεση του λίπους από το σώμα.

 

 

Η Laser Λιποαναρρόφηση Smartlipo είναι η πλέον αποτελεσματική μέθοδος αντιμετώπισης του επίμονου τοπικού πάχους, μείωσης πόντων, βελτίωσης του περιγράμματος του σώματος – Λιπογλυπτικής και εξάλειψης της ανεπιθύμητης κυτταρίτιδας, με πιο συχνές περιοχές εφαρμογής:

 • Την Κοιλιά
 • Τα πλαϊνά της κοιλιάς (μέση)
 • Τους Γλουτούς (ψωμάκια)
 • Τους Μηρούς
 • Τα Γόνατα
 • Τις Κνήμες (γάμπες)
 • Τους Βραχίονες
 • Την Κάτω Γνάθο (διπλοσάγονο)
 • Το Στήθος (σε περιστατικά ανδρικής γυναικομαστίας)
 • Την πλάτη

 

Laser Λιποαναρρόφηση Smartlipo – Πλεονεκτήματα

 

Η τεχνική της laser λιπόλυσης SmartLipo έχει σημαντικά πλεονεκτήματα έναντι της παραδοσιακής λιποαναρρόφησης:

 • Η ασφάλεια της μεθόδου είναι το κυριότερο πλεονέκτημα καθώς ο ασθενής δεν υποβάλλεται σε μέθη ή γενική αναισθησία.
 • Το στάδιο της laser λιπόλυσης με το laser Smartlipo προφέρει σύσφιγξη και λείανση της κυτταρίτιδας αφήνοντας λεία και ομαλή επιφάνεια δέρματος μετά τη διαδικασία.
 • Η laser λιποαναρρόφηση Smartlipo είναι πολύ λιγότερο τραυματική και αναίμακτη μέθοδος από την παραδοσιακή με αποτέλεσμα ο μετεγχειρητικός πόνος και ο τραυματισμός των ιστών να είναι ελάχιστος.
 • Ο χρόνος αποθεραπείας είναι ελάχιστος. Ο ασθενής αμέσως μετά την επέμβαση μπορεί να οδηγήσει, να επιστρέψει στο σπίτι του και την επόμενη ημέρα να πάει κανονικά στη δουλειά του. Έντονη άσκηση μπορεί να αναλάβει σε μόλις 4-5 ημέρες μετά την επέμβαση.
 • Τα εργαλεία που χρησιμοποιούνται είναι πιο λεπτά σε σχέση με την παραδοσιακή λιποαναρρόφηση με αποτέλεσμα να μην έχουμε ουλές και σημάδια. Μετά από διάστημα λίγων ημερών η περιοχή δεν φαίνεται ότι έχει υποβληθεί σε λιποαναρρόφηση.
 • Ο ειδικός κορσές που προτείνεται μετά από την παραδοσιακή λιποαναρρόφηση χρησιμοποιείται για λιγότερες ημέρες, καθώς ο κίνδυνος χαλάρωσης του δέρματος πρακτικά δεν υφίσταται.

Πρόκειται επομένως για ανώδυνη, αναίμακτη, ασφαλέστατη, αποτελεσματική και με μηδενικό χρόνο αποθεραπείας μέθοδο μόνιμης απώλειας τοπικού λίπους.

Ακόμη, για την επίτευξη ανώτερων αισθητικά αποτελεσμάτων, η μέθοδος συνδυάζεται άριστα με:

laser λιποαναρρόφηση smartlipo

Laser Λιποαναρρόφηση Smartlipo – Αποτελέσματα

 

Τα εντυπωσιακά αποτελέσματα είναι μόνιμα και άμεσα ορατά, ενώ βελτιώνονται σταδιακά μέσα στις επόμενες εβδομάδες με την παραγωγή νέου κολλαγόνου και με τη φυσιολογική αποβολή του όποιου εναπομείναντος υγροποιημένου λίπους μέσω της λεμφικής κυκλοφορίας.

Συνιστάται η χρήση ειδικού κορσέ για την άσκηση πίεσης στη περιοχή για λίγες μέρες μετά τη Laser Λιποαναρρόφηση Smartlipo.

Η άσκηση και η ισορροπημένη διατροφή πλούσια σε τρόφιμα που ενυδατώνουν το δέρμα, ενισχύουν το κολλαγόνο και αποτρέπουν την αποθήκευση του λίπους, αποτελούν πάντα τον πιο ισχυρό μας σύμμαχο στη διατήρηση των αποτελεσμάτων της θεραπείας.

Πριν τη διαδικασία της λιποαναρρόφησης με laser γίνεται στον ασθενή προεγχειρητικός έλεγχος ο οποίος πραγματοποιείται από τους ειδικούς Διατροφολόγους της Cosmetic Derma Medicine και περιλαμβάνει τη τοπική μέτρηση του λίπους με τη χρήση υπερήχων 2 διαστάσεων.

Η μέτρηση αυτή μας δίνει τη δυνατότητα να γνωρίζουμε με ακρίβεια χιλιοστών το υποδόριο λίπος της περιοχής που μας ενδιαφέρει.

Η laser λιπόλυση – λιποαναρρόφηση Smartlipo είναι ιδανική για την βελτίωση της σιλουέτας, το χάσιμο πόντων και την εξάλειψη του τοπικού λίπους. Δεν αποτελεί μέθοδο απώλειας βάρους. Παρόλα αυτά έχει παρατηρηθεί ότι άτομα που προβαίνουν σε laser λιποαναρρόφηση Smartlipo ανακτούν την αυτοπεποίθησή τους βλέποντας το νέο τους σώμα με αποτέλεσμα να μπορούν πιο εύκολα να ακολουθήσουν ένα ισορροπημένο πρόγραμμα διατροφής και τελικά να προσεγγίσουν το φυσιολογικό τους βάρος.

Η «κλασική» Λιποαναρρόφηση είναι μια επεμβατική μέθοδος η οποία πραγματοποιείται σε κλινική ή χώρο χειρουργείου και ο χρόνος αποθεραπείας είναι μεγαλύτερος. Με  τη Laser Λιποαναρρόφηση Smartlipo η διαδικασία απλουστεύεται, καθώς η ελάχιστα επεμβατική αυτή μέθοδος πραγματοποιείται με ασφάλεια στο χώρο του Ιατρείου, αναίμακτα, χωρίς ολική νάρκωση ή μέθη και με μηδενικό μετεγχειρητικό πόνο.

Ένα ακόμη συγκριτικό πλεονέκτημα της λιπόλυσης με laser είναι η ταυτόχρονη σύσφιξη και εξάλειψη της κυτταρίτιδας, κάτι που δεν μπορούμε να πετύχουμε με την επεμβατική μέθοδο. Η θεραπεία δεν χρειάζεται επαναλήψεις και διαρκεί μόλις 1-2 ώρες ανάλογα με την έκταση της περιοχής που εφαρμόζεται. Καθώς δεν υπάρχουν ράμματα, ο ασθενής μπορεί να επιστρέψει άμεσα στις καθημερινές του συνήθειες.

Τα αποτελέσματα είναι άμεσα ορατά, ενώ βελτιώνονται σταδιακά μέσα στις επόμενες εβδομάδες με τη παραγωγή νέου κολλαγόνου και με τη φυσιολογική αποβολή του όποιου εναπομείναντος υγροποιημένου λίπους μέσω της λεμφικής κυκλοφορίας.

Πριν τη διαδικασία της λιποαναρρόφησης με laser γίνεται στον ασθενή προεγχειρητικός έλεγχος ο οποίος πραγματοποιείται από τους ειδικούς κλινικούς Διατροφολόγους της Cosmetic Derma Medicine και περιλαμβάνει ανάλυση σύστασης σώματος, λιπομέτρηση και τοπική μέτρηση του λίπους με τη χρήση υπερήχων 2 διαστάσεων.

Η μέτρηση αυτή μας δίνει τη δυνατότητα να γνωρίζουμε με ακρίβεια χιλιοστών το υποδόριο λίπος της περιοχής που μας ενδιαφέρει.

Η αναίμακτη λιποαναρρόφηση μπορεί να εφαρμοστεί οποιαδήποτε εποχή του χρόνου, καθώς το αποτέλεσμα είναι άμεσα ορατό και ο χρόνος αποθεραπείας μηδαμινός. Η άνοιξη και το καλοκαίρι είναι οι εποχές που αρχίζουν να μας απασχολούν τα προβλήματα του τοπικού λίπους, κυτταρίτιδας και χαλάρωσης με αποτέλεσμα οι περισσότερες συνεδρίες Smartlipo laser λιπόλυσης να γίνονται την εποχή αυτή. Η χρήση του κορσέ μετεγχειρητικά δεν μας περιορίζει καθώς αυτός μπορεί να φορεθεί για μικρό σχετικά διάστημα σε σχέση με την παραδοσιακή λιποαναρρόφηση.

Οι παρενέργειες της Smartlipo laser λιποαναρρόφησης με τοπική αναισθησία είναι σχεδόν μηδενικές. Οίδημα, τοπική εκχύμωση και ήπια ευαισθησία στην περιοχή είναι οι πιο συνηθισμένες από αυτές. Φλεγμονή σπάνια παρατηρείται εφόσον ακολουθούνται οι μετεγχειρητικές οδηγίες.

Σε περιπτώσεις ήπιας ή μέτριας χαλάρωσης του δέρματος η laser λιποαναρρόφηση Smartlipo μπορεί να προφέρει ήπια σύσφιγξη λόγω της κολλαγονογένεσης που προκαλείται τοπικά. Σε έντονη χαλάρωση και πτώση του δέρματος δεν συνιστάται μεγάλη απομάκρυνση του λίπους ή αν αυτή γίνει προτείνεται η ταυτόχρονη εφαρμογή νημάτων για σύσφιγξη και ανόρθωση του δέρματος.

O ασθενής επιστρέφει άμεσα στο σπίτι του και την επόμενη ημέρα είναι σε θέση να πάει στην εργασία του. Η καθημερινότητά του δεν επηρεάζεται στο παραμικρό ενώ έντονη σωματική άσκηση μπορεί να αναλάβει μετά από 4-5 ημέρες.

Μετά την laser λιποαναρρόφηση SmartLipo συστήνεται η χρήση ειδικού κορσέ ή ζώνης κοιλίας για χρονικό διάστημα που θα ορίσει ο γιατρός βασιζόμενος στην ποσότητα του λίπους που έχει αφαιρεθεί.

 • Συνιστάται στον ασθενή η κατανάλωση 1,5-2 λίτρων νερού καθημερινά καθώς και διατροφή πλούσια σε πρωτεΐνες, φρούτα και λαχανικά.
 • Δίνεται προφυλακτική αντιβιοτική αγωγή για 3-4 ημέρες μετά την επέμβαση.
 • Συνιστάται στον ασθενή να κάνει μασάζ ή θεραπεία cavitation στο σημείο της επέμβασης ξεκινώντας λίγες ημέρες μετά τη διαδικασία και για χρονικό διάστημα 1-2 μηνών.
 • Συνιστάται η χρήση ειδικών κρεμών που προσφέρουν ενυδάτωση και σύσφιξη στο δέρμα.

Το αποτέλεσμα της λιποαναρρόφησης δεν μεταβάλλεται καθώς η αφαίρεση του λίπους είναι μόνιμη και ο οργανισμός δεν μπορεί να συσσωρεύσει πλέον λίπος στην συγκεκριμένη περιοχή λόγω καταστροφής των λιποαποθηκών. Καλό είναι βέβαια ο ασθενής να διατηρήσει το σωματικό του βάρος καθώς οι αυξομειώσεις μπορεί να επηρεάσουν την σφριγηλότητα του δέρματος.

Μετά την παρέλευση τριμήνου μπορεί η ασθενής να προβεί σε laser Smartlipo. Ο θηλασμός δεν αποτελεί αντένδειξη για την laser λιποαναρρόφηση.

Η Cosmetic Derma Medicine είναι η πρώτη κλινική που έφερε στην Ελλάδα τη λιποαναρρόφηση με Laser Smartlipo υπό τοπική αναισθησία και είναι η κλινική που πραγματοποιεί τον μεγαλύτερο αριθμό λιποαναρροφήσεων σήμερα στην Ελλάδα και την Κύπρο με την εξειδικευμένη και έμπειρη ιατρική της ομάδα.

Η ιατρική μας ομάδα έχει κληθεί να παρουσιάσει τις μεγάλες σειρές περιστατικών μας σε διεθνή ιατρικά συνέδρια, ενώ η κλινική μας αποτελεί κέντρο εκπαίδευσης γιατρών στην τεχνική της Smartlipo laser λιποαναρρόφησης με ειδικά σεμινάρια που διοργανώνει προσελκύοντας ιατρούς από Ελλάδα και εξωτερικό.

Η τεχνογνωσία και η μακροχρόνια εμπειρία μας μπορούν να εγγυηθούν το καλύτερο αισθητικό αποτέλεσμα με τη μεγαλύτερη ασφάλεια. Η όλη διαδικασία είναι ανώδυνη, αναίμακτη, σύντομη και απόλυτα ασφαλής.

Η ιατρική ομάδα της κλινικής μας αποτελείται από εξειδικευμένους Πλαστικούς Χειρουργούς και Δερματολόγους – Δερματοχειρουργούς, με επικεφαλής τον Δρ. Αναστάσιο Βεκρή (Δ/ντη του τμήματος πλαστικής χειρουργικής) και την Δρ. Αμαλία Τσιατούρα (Δ/ντρια τμήματος Επεμβατικής Δερματολογίας και Laser).

ΒΡΑΒΕΙΑ - ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

O ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοτόπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies. Όροι χρήσηςOK